Humor

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 150
28 871
113
Ahol mi laktunk ott is a legbutább lett tanácselnök, de a parasztoknak volt esze: gyakorlatilag nem emlékszem, h láttam volna józanul az "elnököt". Minden ment rendjén.
Szomszéd faluban meg a "fekete vágást" feljelentőt elkapták, megverték és leöntötték pálinkával. Mire kiért a hatóság, el volt pakolva és széttárta a gazda a kezét, mondván: "dehát nem látják, h részeges". De látták és gondolom kapott is. :D
Nálunk volt az a vicc, h "mi az abszolút nem mindegy?" "Hogy raktár áll a város szélén, vagy raktáros a város élén." Nekem kisgyerekként nagyon tetszett, h rímelt, szóval of kórsz továbbadtam - csak ugye ez a tanácselnökünkről szólt, még jó, h már '89 volt. De mondjuk a tanár nem merte személyesen továbbmesélni, inkább bevitt a tanáriba, h mondjam el.
 

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 011
14 758
113
k-p-2024-07-03-062232171.png
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 443
11 400
113
Nálunk volt az a vicc, h "mi az abszolút nem mindegy?" "Hogy raktár áll a város szélén, vagy raktáros a város élén." Nekem kisgyerekként nagyon tetszett, h rímelt, szóval of kórsz továbbadtam - csak ugye ez a tanácselnökünkről szólt, még jó, h már '89 volt. De mondjuk a tanár nem merte személyesen továbbmesélni, inkább bevitt a tanáriba, h mondjam el.
...na most képzeld el, hogy logisztikai központban dolgozok ööö...izé...kltsgvtsi intézményben, ahol a raktárosok egy része a múltkor már általam "megénekelt" műtősfiú mindentudásban khm. tündökölnek...(Volt a Passszatos stand-upomban olyan, amit ők produkáltak)
Úgy hogy - rajtuk kívül - mindenkinek megmutattam a szervezeti egységben az idézeted.
Egyetértő és kirobbanó sikert arattál - nem véletlenül;)

...a hétvégén rokontalálkozó volt apósnál; sógorok, sógornők, após unokái, kissógorok*, voltunk vagy 21-en.
* Kissógor meghatározása: Az a jobb sorsra érdemes személy, aki valamelyik unokahúg már udvarlója, férje, s ezek közül bármelyik titulus családi elfogadása a teszteléseken, bekóstolgatásokon és pálinkaivászatokon való megfelelés feltétele...:rolleyes:
Pl. többször is megtörtént; első találkozás a még csak barát szerencsétlennel, bemutatja a lyányzó, ideges, félszeg bemutatkozás, miközben fogják egymás kezét, pillantgatnak egymásra.
Mi - zordon - sógorok hűvösen fogadjuk a bemutatkozást (pedig már megpillantásra összenézve látszik, hogy bírni fogjuk, de ezt mi természetesen nem mutatjuk ki, sőt...)
Majd egyikünk jéghidegen közli:
-...látom, megfogtad a kezét...
-...iigen...
-...ezzel elvetted a becsületét!
Feleségül kell venned, csak így teheted jóvá!:hadonaszos:

- o_O:eek:!?

Ezután megkínáljuk pálinkával - természetesen a bűnrossz, magozatlan, agyoncukrozott 55%-os házi vegyesből, amit valakitől kaptunk és nyilván amúgy nem issza a kutya se, s természetesen csak ő iszik ebből, azt nem látja, hogy mi közben Boldogkőváralján termett, Göncön főzetett 48-as kajszibarackot töltöttünk magunknak a - csak nyakaszegetten egyszerre kiiható kialakítású - kóstolós poharakba, s persze úgy nyeljük a minőségi nedűt, mint a vizet, ő meg köhög, prüszköl, levegő után kapkod, amit mi meglehetősen megvetően figyelünk...és persze töltünk. Újra...meg újra...


...szóval az após egyik 7 éves dédunokáját megszúrta egy darázs az ujján. Nagy bőgés, nők sürgés-forgás, férfiak megfellebezhetetlenül okosakat mondás.
Majd az apja megszólal (igazi erdélyi gyerek, nagyokat hallgatás, ritkán szólás, de akkor magvasat - amúgy ő volt az első, akit megszívattunk annak idején ezzel a kézmegfogásos, felszólításos bekóstolással):
-...legközelebb majd csak olyan lyukba dugd az ujjad, amibe bele tudsz előtte nézni...

Nagy együtt bólogatás.

Mire én úgy fél perc múlva:
-...azért ezt majd pár év múlva beszéljétek át újra...
 

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 443
11 400
113
...a lányomnak van egy volt iskolai osztálytársa, irtó jó fej barátnője, de baráti társaságban úgy beszél, mint egy kocsis.
(Ráadásul még jól is áll neki), tehát azzal a szóhasználattal írom le, ahogy reagált.

...történt, hogy pár hete kenuztunk egy négyfőssel Tiszafürednél a holtágakban; a kicccsaládom, meg egy rutinos haverunk.
S úgy jártunk, mint a kalandfilmekben.
Persze igazi nyárspolgár módra; "intelligensen"; normálisabb utcai ruhában mentünk, hiszen utána étterembe akartunk menni, persze váltóruha nem volt nálunk, már ötödik alkalommal mentünk le evezni és eddig soha nem volt baj...
Így igazi szárazföldi patkányok módjára vittük magunkkal a telefonokat, iratokat, pénztárcákat, slusszkulcsot...
A - egyik irányból békésnek látszó - zsiilipnél nem adta ki és beforgatott minket a nyomorék négyszemélyes lélekvesztő maga alá, sodrás meg volt rendesen, igencsak küzdöttünk az újra és újra átforduló kenuval, végül kapaszkodtunk bele, mint koitálni induló kismacska az ereszcsatornába, úgy vitt minket a sodrás, az evezők meg a szemünk láttára úsztak el, a meredek part és sűrű növényzet miatt parthoz evickélni esélyünk sem volt, így egy belógó, úszó fatörzsnél akadtunk el, majd mertük ki a vizet a kenuból...kézzel...közben nyilván ettek a böglyök vagy mik, meg a szúnyogok, ragadtak ránk a csúszómászók, másztak ránk a pókok...eltartott egy ideig, élmény volt na...

Végül is szerencsénk volt; a mentőmellényeket használtuk, az evezők végül mind(!) meglettek, az iratok, pénztárcák, slusszkulcs megmaradt, négyből csak kettő telefon kapitulált végleg..., visszafele a zsilipnél is áttudtuk húzni a parton (köveken, csalánon...) keresztül a kenut, visszafele csak erős ellenszelünk volt, s étterembe is elmentünk a cuppogó ruhákban, cipőkben...csakazért is!

...szóval a lányom este elsztorizta a barinőjének, aki így reagálta le:
  • Nem tudtok kenuzni, úszni, de azért elmentek vadvizi kalandra; a faszért nem tudtok elmenni simán moziba, meg utána étterembe, mint minden normális család!?:hadonaszos:
  • :eek:?

:D
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 150
28 871
113
Katkó vicc I.

Két pap hevesen vitatkozik, hogy hogyan jobb imádkozni, térdelve, vagy arcra borulva, fekve. Egy férfi hallgatja őket, végül nem bírja tovább, közbeszól:
- Elnézést, hogy így laikusként közbeszólok, de én akkor imádkoztam a legbuzgóbban, amikor fejjel lefelé lógtam a villanyoszlopról.