Humor

451859097_3664940583771718_3170331239210275909_n.jpg
Ha még nem lett volna...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Abortuszt sosem értettem (ártatlan magzatot megölnek, rablógyilkost nem lehet); gumi nélkül töcskölnek...mégis mit várnak? Biciklit?

Egynéhány strigulát behúztam már, és az az általános tapasztalatom, hogy eszükbe sem jutott a gumi. Pedig, pont annál kell igazán, aki azt mondja, hogy nem kell.

Nekem eddig a kedvencem lakatos ronaldo volt (tényleg létezik) :D

Igaz, csak nyilvántartásban találkoztam ezekkel, de:
Punczi Iván
Nagy Kasza Blanka

Egynéhány strigulát behúztam már, és az az általános tapasztalatom, hogy eszükbe sem jutott a gumi. Pedig, pont annál kell igazán, aki azt mondja, hogy nem kell.

Igaz, csak nyilvántartásban találkoztam ezekkel, de:
Punczi Iván
Nagy Kasza Blanka
Lakatos Leonidász Brendon
Sike Arzén
Piros Arany

Egy időben még gyűjtöttem is a "jobbakat", amikor hozzáférésem volt, de aztán megsemmisítettem, ennyi maradt a memóban.

Azért némely szülőt már ekkor össze kéne zárni Puzsér Róberttel egy zárkába - határozatlan idejű státusszal...

Sike Arzén
Piros Arany

Egy időben még gyűjtöttem is a "jobbakat", amikor hozzáférésem volt, de aztán megsemmisítettem, ennyi maradt a memóban.

Azért némely szülőt már ekkor össze kéne zárni Puzsér Róberttel egy zárkába - határozatlan idejű státusszal...

Puzsérral és Csernussal!

Sike Arzén
Piros Arany

A Piros Arany az a Aranyhaj magyar megfelelője?