Ha még nem lett volna...
Ha még nem lett volna...
Örökre kitiltani!Reggeli ébresztő
![]()

Püspökfalat?Ha még nem lett volna...
A topik szétzilálása, szinvonal tudatos rombolása miatt. Éppen, hogy nem személyeskedik!Örökre kitiltani!![]()

A topik szétzilálása, szinvonal tudatos rombolása miatt. Éppen, hogy nem személyeskedik!
![]()
Abortuszt sosem értettem (ártatlan magzatot megölnek, rablógyilkost nem lehet); gumi nélkül töcskölnek...mégis mit várnak? Biciklit?
Nekem eddig a kedvencem lakatos ronaldo volt (tényleg létezik)![]()
Lakatos Leonidász BrendonEgynéhány strigulát behúztam már, és az az általános tapasztalatom, hogy eszükbe sem jutott a gumi. Pedig, pont annál kell igazán, aki azt mondja, hogy nem kell.
Igaz, csak nyilvántartásban találkoztam ezekkel, de:
Punczi Iván
Nagy Kasza Blanka
Lakatos Leonidász Brendon
Sike Arzén
Piros Arany
Egy időben még gyűjtöttem is a "jobbakat", amikor hozzáférésem volt, de aztán megsemmisítettem, ennyi maradt a memóban.
Azért némely szülőt már ekkor össze kéne zárni Puzsér Róberttel egy zárkába - határozatlan idejű státusszal...
A Piros Arany az a Aranyhaj magyar megfelelője?Lakatos Leonidász Brendon
Sike Arzén
Piros Arany
Egy időben még gyűjtöttem is a "jobbakat", amikor hozzáférésem volt, de aztán megsemmisítettem, ennyi maradt a memóban.
Azért némely szülőt már ekkor össze kéne zárni Puzsér Róberttel egy zárkába - határozatlan idejű státusszal...
(ami jó azon nem változtatunk
)
Igényes, ízléses.Becsöveztem a kecót:
![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..