Szegény öreg minimum lehetett egy csonttörése vagy egy derék megroppanása
Mondjuk az agya megroppant már, hogy belefogott ebbe a zseniális tervezetbe.Szegény öreg minimum lehetett egy csonttörése vagy egy derék megroppanása

Téged vertek meg? Hááát, engem ez nem vigasztal!Ez igaz en ismerek is ilyen embert es hr-es ( vertek mar meg ha ez valakit vigasztal)

Nem engem a hr-es ismerosomTéged vertek meg? Hááát, engem ez nem vigasztal!![]()

Fináncként vertél már el valakit? Vagy nem nyilatkozol?Nem engem a hr-es ismerosom![]()
![]()

Azért amikor egy éjszaka alatt 6 nyuladat kifordítja és szétkap 65 jércét...akkor szívem szerint nem papuccsal csaptam volna meg a "kisdrágát". Amúgy vicces az a kesztyűbáb.Nem igazán fair egy kutyával ezt tenni, de azért vicces:
NoFináncként vertél már el valakit? Vagy nem nyilatkozol?![]()
![]()
Minden intezkedesem jogszeru es szakszeru volt eddig es torekszem is erre mert nem csak magamra hanem a kikepzoimre mentoraimra es 150+ eves szervezetre hoznek szegyent, mindig tudtam hol kell le allni es ezt a tulbuzgo ujoncoknak is elmondom. Ellentetben par tars szervnel levo kollegaval ahol nem ez volt a mervado.
szóval igenNoMinden intezkedesem jogszeru es szakszeru volt eddig es torekszem is erre mert nem csak magamra hanem a kikepzoimre mentoraimra es 150+ eves szervezetre hoznek szegyent, mindig tudtam hol kell le allni es ezt a tulbuzgo ujoncoknak is elmondom. Ellentetben par tars szervnel levo kollegaval ahol nem ez volt a mervado.
![]()

Tenyleg nemszóval igen![]()

Azok mar civil szférában boldogulnak.Kik igen?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..