Birodalmi hawaii-ing
/amúgy csak Ł30/
/amúgy csak Ł30/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Birodalmi hawaii-ing
/amúgy csak Ł30/
És? Sajnálom a srácot, hülye volt az edző[k] ha végignézték, csinálják meg őket. Sok helyen ilyen, meg régebben még ilyenebb volt. Meg kellene nézni, hogy hova visszük a gyereket.Profi bokszoló verhetett ájulásig egy kamaszfiút egy szombathelyi edzésen
A 14 éves fiú agyrázkódást kapott, az edzők állítólag végignézték a bántalmazást.hang.hu
Nagyon vicces "birodalmi" ingeket gyártani, árulni, hordani és humorászni rajta.Birodalmi hawaii-ing
/amúgy csak Ł30/
Valóban nem. Beidézhettem volna, amire válaszoltam másik topicba, de nem volt kedvem.És? Sajnálom a srácot, hülye volt az edző[k] ha végignézték, csinálják meg őket. Sok helyen ilyen, meg régebben még ilyenebb volt. Meg kellene nézni, hogy hova visszük a gyereket.
De rohadtul nem kapcsolódik ide, ez a humor topic, nem egy esetből extrapolálunk a végtelenbe, különösen nem tesszük be utána a lentebbit humorként. ->
Nem vicces, max humoros.Nagyon vicces "birodalmi" ingeket gyártani, árulni, hordani és humorászni rajta.
Hiányzik nagyon...Valóban nem. Beidézhettem volna, amire válaszoltam másik topicba, de nem volt kedvem.
Nem vicces, max humoros.
De ruházkodási topic nincs - még
Melyik az, a bajuszos?De legalább az angol nőket jól ábrázolják rajta...
Rejtő minták vannak. Ez meg jól rejt bizonyos közegben ...De ruházkodási topic nincs - még
Az ablak meg kifelé nyílik.... Ehhh... angolok....Birodalmi hawaii-ing
/amúgy csak Ł30/
Az ablak meg kifelé nyílik.... Ehhh... angolok....
Jól el is ruháztak őket...azon az ingen mindegyik vesztes helyszínt egy rúzsnyommal kéne megjelölni...Birodalmi hawaii-ing
/amúgy csak Ł30/
A gravitációs erő smafu a "vis major alcolicus"hoz/hez/höz képest...Egyre jó volt ez a végtelenített, alapjában elég unalmas Orbán Balázs beszélgetés. Bekövetkezett, amit reggel nem láttam jönni: Pogány és Higgi egy platformra került. Pogány összehiggiződött, vagy higgi összepogányozódott.
Imádom....Amikor azt hiszed, hogy az önkiszolgáló kasszánál nincs rosszabb
Aztán meg sipákolna, ha németeset hordanának az emberek.Nagyon vicces "birodalmi" ingeket gyártani, árulni, hordani és humorászni rajta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..