Cseburaska, a Kreml jelöltje az amerikai elnökválasztásokon:
Putyin elnök megbízza a mesefigurát az USA megmentésével.
V.P.: "Üdvözlöm, Cseburaskin úr"
Cs.: "Éta jázse, vízses, dázses, já zse vázses vízsuszses"
V.P: Ne aggódjon, már! Egyébként nem értek lengyelül. Én megnéztem a filmjét, és elismerem, hogy kezdetben azt hittem, hogy Ön egy kompjuteres grafika. De aztán mondták nekem, hogy nem. Mert nálunk ilyen grafikák még nincsenek. Cseburaska! Az Ön számára volna egy nagyon komoly és felelősségteljes megbízatásom! Azt akarom, hogy mentse meg Amerikát!
Cs.: Hogyan?
V.P.: Azt akarom, hogy legyen az Egyesült Államok elnöke!
Cs.: Én???
V.P: Hát, nem is én!
Cs.: Én nem értem a politikát. Én ott csak egy plüss játék lennék!
V.P: Kiváló! Ez kiváló! Emlékezzen rá, hogy milyen jól fog ez jönni majd a beiktatásán! Ön egyébként is az ideális jelölt az USA számára:
Ön nem férfi és nem nő. Nem fekete és nem fehér. Nem ember, és nem állat. Nekem úgy tűnik, hogy a 24-es évben, az amerikaiak pontosan valami ilyet akarnak megválasztani. Ezen kívül van Önnek egy olyan tulajdonsága, ami egyetlen nyugati politikusnak sincsen:
Ön jóságos! Maga olyan lágy, puha (politikus), mint amilyen Dmitrij Anatoljevics (Medvegyev) volt a 2022-es évig. Magán gyerekek egész generációja nőtt fel!
Cs.: Ebben, hasonlítunk egymásra, Vlagyimir Vlagyimirovics.
Cs.: De egyébként nem lehetne valaki más odaküldeni? Például a Három Kismalacot?
V.P: Őket már elküldtem a három balti országba.
Cs.: Lehetne mondjuk a Csjúcseló-Mjáucselót? (egy kócos macska, szovjet mesefigura)
V.P: Gondoltam rá, de Boris Johnson nem birkózna meg ezzel a feladattal.
Cs: Hát a "Nem tudomkát"?
V.P: Őt sem! Peszkovra itt van szükségem! Szóval mindezek után, Ön az ideális jelölt!
Cs.: Lehetne egy apró kérdésem? Visszaléphetek?
V.P.: Persze, természetesen!
Cs.: Tudja mit? Vállalom!
V.P.:Nem kételkedtem Önben! A terv a következő: Ön egy fehér hőlégballonon fog odarepülni. A séma már ki van dolgozva. Legalább egy hétig, Önt senki nem fogja észrevenni. Utána pedig hívjon!
Cs.: Hova telefonájak?
V.P.: Csak hívjon! Elérjük!