A járványok topikba szált el az agya kicsit!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A járványok topikba szált el az agya kicsit!
Ahhoz igyekezned kell...
Aztán eltelt azóta pár év és kiderült, hogy mennyi mindenben igazam volt. Én élek és virulok! Sokan meg..., de hagyjuk is.A járványok topikba szált el az agya kicsit!
Nem. Meg ugye; nil nocere!
Azok is élnek csak mutálódtak! Ahogy sz szokott lenni a vírusokkal! De örülök, hogy itt vagy!Aztán eltelt azóta pár év és kiderült, hogy mennyi mindenben igazam volt. Én élek és virulok! Sokan meg..., de hagyjuk is.
Nem jöttél a sörözésre!Azok is élnek csak mutálódtak! Ahogy sz szokott lenni a vírusokkal! De örülök, hogy itt vagy!
Nem sajnos mert millió dolgom is egy más volt + 4 gyerek itthon, meg egy 1 éves köztük! De ami késik nem múlik!Nem jöttél a sörözésre!
/de majd, ha egyszer, akkor személyesen is.../
Sajnos en azota is elek es szomoruan nyugtaztam hogy ma reggel is kinyitottam a szemem ahogy meg szolalt az ebreszto es mehetek dolgozni meg cirka 40-50 evet also hangon, na ez a szomoruAztán eltelt azóta pár év és kiderült, hogy mennyi mindenben igazam volt. Én élek és virulok! Sokan meg..., de hagyjuk is.
De jó látni, hogy ilyen életkedvel teli, jó kedélyű emberek vannak a hivatalokban és a hatóságoknál.Sajnos en azota is elek es szomoruan nyugtaztam hogy ma reggel is kinyitottam a szemem ahogy meg szolalt az ebreszto es mehetek dolgozni meg cirka 40-50 evet also hangon, na ez a szomoru
Ugye es en vagyok a brigad leg szorgalmasabb es motivaltabb tagjaDe jó látni, hogy ilyen életkedvel teli, jó kedélyű emberek vannak a hivatalokban és a hatóságoknál.
Ugye es en vagyok a brigad leg szorgalmasabb es motivaltabb tagja
Latnad azokat a kollegakat akiktol mindent elvettek az elmult 15 evben amiert ok ala irtak. Na veluk beszelget az ember es maris nezi a mosogatos melokat valahol angliabanDe jó látni, hogy ilyen életkedvel teli, jó kedélyű emberek vannak a hivatalokban és a hatóságoknál.
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha mind találnátok egy jó konyhát.Latnad azokat a kollegakat akiktol mindent elvettek az elmult 15 evben amiert ok ala irtak. Na veluk beszelget az ember es maris nezi a mosogatos melokat valahol angliaban
Merni kell váltani. Aztán majd látja az ember, hogy melyik a jobb.Latnad azokat a kollegakat akiktol mindent elvettek az elmult 15 evben amiert ok ala irtak. Na veluk beszelget az ember es maris nezi a mosogatos melokat valahol angliaban
Ja en ki probaltam magam civilbe koszonom nem inkabb a hierarchikus rendszer mint az amikor mindenki fonoknek hisza magatMerni kell váltani. Aztán majd látja az ember, hogy melyik a jobb.