Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vegyük észre hogy a lefejezés, megkövezés, élve elégetés és a 10.-ről ledobás nincs betiltva...Továbbra is tilos a lopás,robbantgatás, az autóval a tömegbehajtás, baltával való csapkodás, nök fenekébe való csipkedés stb.
Ezek a tilalmak sokat segitettek a német karácsonyi piacokat látogatók, de a német vonatokon utazók biztonságán.
Két hete bejelentették nyilvánosan, hogy nov 11én ellenőrizni fogják a késtilalom betartásátTilos a kés a német karácsonyi vásárokon - Mandiner
Az idei, halálos áldozatokkal járó késes támadások miatt a német belügyminiszter szigorú biztonsági intézkedéseket jelentett be a karácsonyi vásárok idejére.mandiner.hu
Azt hiszem, itt tévedsz.Vegyük észre hogy a lefejezés, megkövezés, élve elégetés és a 10.-ről ledobás nincs betiltva...
Nagy segítség ez a NÉMET családoknak!Továbbra is tilos a lopás,robbantgatás, az autóval a tömegbehajtás, baltával való csapkodás, nök fenekébe való csipkedés stb.
Ezek a tilalmak sokat segitettek a német karácsonyi piacokat látogatók, de a német vonatokon utazók biztonságán.
"a terrortámadások a nagyvárosok életének részei"Nagy segítség ez a NÉMET családoknak!
De rég vártam már erre hogy elsüssem !!!
"#Minekmentoda?!!!!"
2
Megvirtolták?Famille royale britannique : cambriolage dans le domaine Windsor, où vit le prince William
Le domaine royal, où se situe le château du même nom, a été le théâtre d’un cambriolage dont les auteurs sont toujours en fuite, a indiqué lundi la police locale ce lundi 18 novembre. Le vol relance les questions sur la sécurité du lieu.www.liberation.fr
Kiràmoltàk a betörők a Windsor-i kastély egy részét .
Bmeg.... Miért kell mindennap kiderülnie, hogy jól gondolkozom a liberális médiáról??? Jóvan én vagyok a prűd
Történelmi pillanat az RTL Híradóban: erre a vágóképre egyetlen néző sem számított - Mandiner
Anális játékszert keresett az RTL Híradó egyik munkatársa.mandiner.hu
Te már túl prűd vagy.Bmeg.... Miért kell mindennap kiderülnie, hogy jól gondolkozom a liberális médiáról??? Jóvan én vagyok a prűd