Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Orwell az 1984-et tán 1948-ban az Állatfarmot meg még régebben írta. Zseni volt aki a jövőbe látott! Egyébként mg az Állatfarm humoros! Sírsz, vagy nevetsz vagy sírva nevetsz rajta...Ez még csak nem is vicc.
Amikor megkérdezek biztos pártválasztókat (lényegtelen az oldal), hogy olvasták e George Orwell e két regényét, persze rendre kiderül, hogy nem.
Azért az mindent érthetővé tesz...
Ahogy a Szép új világ című is kötelező kéne, hogy legyen.
Meg filmben (én csak abban láttam) pl. a Mechanikus narancs, az eredeti Majmok bolygója.
Vagy Merle-től a Mesterségem a halál.
Amikor valaki kiáll ma sokak számára sajnos újra szalonképesnek tűnő eszmék, tettek mellett, akkor gyanús, hogy nem olvasta ez utóbbi regényt.
Vagy igen!?
De ha már humor topik, akkor természetesen a Szexmissziót is a képre kellett volna tenni!
Innák egy csájt...Lukasenko és miniszterei a teáját szolgálják fel egy reggeli értekezleten.
(a csajos topik pótlására)
imbiciklis...Imbecillis...
valamint filmen még a hülyék paradicsoma isEz még csak nem is vicc.
Amikor megkérdezek biztos pártválasztókat (lényegtelen az oldal), hogy olvasták e George Orwell e két regényét, persze rendre kiderül, hogy nem.
Azért az mindent érthetővé tesz...
Ahogy a Szép új világ című is kötelező kéne, hogy legyen.
Meg filmben (én csak abban láttam) pl. a Mechanikus narancs, az eredeti Majmok bolygója.
Vagy Merle-től a Mesterségem a halál.
Amikor valaki kiáll ma sokak számára sajnos újra szalonképesnek tűnő eszmék, tettek mellett, akkor gyanús, hogy nem olvasta ez utóbbi regényt.
Vagy igen!?
De ha már humor topik, akkor természetesen a Szexmissziót is a képre kellett volna tenni!
nem megjátszott szerintetek?Karma, azaz ni a majom dob egy hasast a peronra…
Én is ezt gondolom.nem megjátszott szerintetek?
Egyszer nem mukodott a sziréna.Nínó nínó
Régi viccEgyszer nem mukodott a sziréna.
Kihajoltam az ablakon es ordítottam hogy ninonino probléma megoldva.
(Igen jól ereztem magam)![]()
Hát ezen beszrtam a röhögéstől. Elképzeltem a negyedik, kidugott fejűt, amint forgó fejjel ordítja, hogy kék-kék-kék.Régi vicc
Miért ül 4 rendör a Ladában?
Az egyik a kormányt tekeri.A másik a váltót kezeli,A 3. azt üvöli ninobninonino.A 4. meg kidugja a fejét körbe körbe forgatva,és kijabálja,hogy kék,kék,kék......
Volt pár ilyenHát ezen beszrtam a röhögéstől. Elképzeltem a negyedik, kidugott fejűt, amint forgó fejjel ordítja, hogy kék-kék-kék.
valamint filmen még a hülyék paradicsoma is
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..