A "Szőke Tisza".És a kormanyzója stilszerűen legyen Ruszin-Szendi Romolusz.

A "Szőke Tisza".És a kormanyzója stilszerűen legyen Ruszin-Szendi Romolusz.

Ocsem randizott egy nagyon szep csajjal aki normalisnak tunt hiaba mondtuk hogy gyanus, szegenyke utolag a dokinal tudta meg miutan felirta neki a receptet hogy valszeg hasonlo volt a csaj mint ez a meme

Bocsánat de nekem most a Plazma:B....nitucc!című klasszikusa jutott az eszömbe.Ocsem randizott egy nagyon szep csajjal aki normalisnak tunt hiaba mondtuk hogy gyanus, szegenyke utolag a dokinal tudta meg miutan felirta neki a receptet hogy valszeg hasonlo volt a csaj mint ez a meme![]()
Azt nem ismeremBocsánat de nekem most a Plazma:B....nitucc!című klasszikusa jutott az eszömbe.

segits légyszives,hogy kell tecsöt be linkelniAzt nem ismerem![]()
Jotol kerdezed meg egy kepetse tudok @balint kollega nelkul belinkelnisegits légyszives,hogy kell tecsöt be linkelni

akkó keres rá a youtobon.de a cenzurálatlan verziót keresd.jaó szórakozást.Jotol kerdezed meg egy kepetse tudok @balint kollega nelkul belinkelni![]()
Én kérem kizárólag biokecskeszőrrel fűtök, meg csirketollal...azt olvastam a www.websamanon, hogy az a #pöstiáfium elleni orvosság...Használt ruha, pet-palack...![]()

Ahol "gummicsimma" ízű gumibigyószörpöt főznek a gumimancik?Van is egy szeszfőzde a falu mellett.

Ő nem fog a diktátorok menyországába jutni...rá Belzebub vár...meg a forró fürdő...

Ő nem fog a diktátorok menyországába jutni...rá Belzebub vár...meg a forró fürdő...![]()
Önbeteljesítő kijelentés...Ezt a 4%-ot mire alapozzátok?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..