Ettünk több helyen a Balatonon, normál vendéglátós árakat láttam mindenhol. Kb. mint Budapest, semmi extra nem volt sem az étterem, sem a parti büfé ár. Valamit tutira rosszul csinálok, mert sehol nem akarnak lehúzni 5000 Ft-os melegszendviccsel, lángossal, de tényleg nem... Ellenben mikor legutoljára a Cinque Terrén voltunk, na ott mondtam is hogy nem szabad számolgatni, csak élevezni az életet, mert szép tengerparti naplementés kölkök nélkül kettesben tényleg idilli környezetben elfogyasztott két tésztaétel - tenger gyümölcseis szószos, meg két Aperol Spritz az majdnem 50.000 Ft volt... Olasz tényleg olcsóbb... Szartam rá, ritkán van ilyen, életreszóló élmény, egyszer egy életben belefér.
Csak azért na, imádom mikor nálunk minden szar, meg tolják hogy drágább a Balcsi mint Olaszország

...
Jah, Földváron meg olyan fasza strand volt csúszdával, tiszta homokos gondozott parttal, árnyékkal, igényes WC, büfé minden ami kell, és ingyenes volt még a belépő. Csúcs szezonban már fizetős, de az is ilyen kb. filléres költség, kint voltak az árak.