Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
13 160
28 455
113
MjA4NzI3NQ.png

MjA4NzI3OA.png

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
21 136
34 149
113
Buli utáni sms-ek:

- Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom,
de jobb tisztán látni mindenkinek...
- Azt mondtad neki, hogy a nyakára tekered a farkad aztán berántod mint
egy fűnyírót. Ezért ment haza.
  • Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!
  • jajaja ITT is nagyon udua a buli...épp AZ elöbb hánytam tarkón valakit... szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D
  • Állítólag a balesetiről kifelé megkértem a nővérkét csomagoljon nekem egy kis morfiumot.
  • Bazmeg, reggel 8kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam... Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem...
  • Figyu, felugorhanték dugni a lakásotokba? Nem kell otthon hagyni Zsuzsit, vinnék anyagot
  • Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni...reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe :S Segítsetek lehet
köröznek ! :S
  • A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem..
  • Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát?
  • Legszívesebben most betenném neked minden előjáték nélkül és addig
tolnám, amíg sikítasz! (Anna helyett Anyának elküldve)
  • Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem...
  • A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől
  • "Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírot. Ti Merre?" válasz: "Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük."
  • Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megdugom mégegyszer és indulok. (13:37)
  • Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jtt Le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs
még meg,ha látod szólj! Puszi.
  • Tegnap hokisisakban hánytam víz alatt. Király!
  • Arra ébredtem hogy a lépcsőházban szop egy csaj, miközben a munkába igyekvő szomszédok nem férnek el mellettem.
  • "Miért füves a ruhám?" válasz: "mert hazafelé kitaláltad, hogy füvet fogsz nemesíteni, addig amíg meg nem találod a megfelelő puhaságú gyepet és ennek okán minden útba esőn meghenteregtél és a jobbakból mintát vettél."
  • Köszönöm AZ éjszakai szerenádot, anyámék meg a szomszédok üzenik, hogy örülnek, hogy ennyire el vagy ájulva a szexuális képességeimtől, de ha
lehet, a következő pár évtizedben NE itthon randizzunk. Ui: Én is szeretlek.
  • Mindjárt dugok. Csak a csaj elment hányni.
  • Ki gyantázta Le a seggem??
  • Ha jöttök, akkor gyertek mindenkép...
  • Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót!
  • Valaki megosztaná velem, hogy MI történt AZ elmúlt 4 napban???
  • Felhívtam vérző f@sszal anyámat, hogy most mit csináljak. Erre kiröhögött és letette.
  • Miközben exemet ujjaztam, benyitott a csaj akivel össze akartam jönni, hogy szóljon: a barátnőm a bejáratnal vár. Ennyi
  • Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek?
  • Ez a lány egy angyal!!! Idáig együtt aludtunk! Mondjuk előtte meg összehánytuk a kolit.
  • Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak?
  • A reggelem abból állt, hogy magzatpózban feküdtem, beszélgettem a macskával, megettem egy doboz fagyit és felgyújtottam a közös képeinket. Megválaszoltam a kérdésed?
  • Azt akarta, hogy szopjam miközben Guitar Hero-zik. Nem lesz második randi...
-Mielőtt mondhattam volna, hogy "nem az a fajta lány vagyok" ... az voltam...
  • Hazaérve bemutatkoztam a kutyának.
  • "Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be
melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?"
  • Kijöttünk Hollandiába, hogy a budiban elbújva füvezzünk...
  • Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal.
  • A kollégium örömei: most faragtam felespoharat egy krumpliból.
  • Az előbb be kellett nyúljak a húgom táskájába, kikapcsolni a vibrátort, hogy ne hallják meg a szülők. Na milyen báty vagyok?
  • Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak-Szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok!
  • Hülye 5let volt tőled, hogy a lépcsőházban síeltél, de az ajtót nyitó nénit, akit elütöttél, a mentősök a diliosztályra vitték. Nem hittek neki a cserbenhagyásos síelőről...."

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
6 016
19 735
113
A nap (rossz-)vicce:
deutsch_bekeszereto02.jpg

...csak sok éve aktuális!

.
Egyik legnagyobb flex a családban hogy ezt az idiótát egyik családtagunk minden heti szinten megagyalta kozepiskola vegeig (egyutt nottek fel) multkor meg kerdeztem ha tudta volna hogy mi lesz belole mit csinal?

“Jobban es erosebben utom”

O a csalad hose :D

“Ui:szipus tomi volt a gúnyneve az utcajukban” :p

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
15 561
42 616
113
Most sem lennék a frontvonalban...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lehajolni veszélyes!

• Hűha
Reactions: enzo

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 486
14 908
113
.

Kicsit felvidítok néhány nosztalgiázó, mazochista tagot --köztük engem is-- :

Nem is a "hír" a lényeg --hiszen csak egy (mű-)hír az illetékes oldal hír-gyárából--, hanem a kommentek! ;):D:D:D

Én fetrengtem! :D
Szerintem --némi egészséges irónia megléte esetén, amit feltételezek a jelenlévőkről--, a komment szekció valami Kirááály!

...szerintem/Nekem!

.