Remélem téved - SAMPT jobb vétel!
Remélem téved - SAMPT jobb vétel!
nézd már meg ki ez a fasz, és utána értékeld a dumáit.Remélem téved - SAMPT jobb vétel!
Azt nem tudom, de szerintem Zelenszkij után ment be két fenti ipse.Bibi hol van? A sapka alatt?

Basszus ez a humor topic.Akkor már inkább Sabrina Salerno, ő mai napig jól néz ki
![]()
![]()
Ritka, hogy egy nő ilyen sokáig ilyen szép. Monica Belucci és Elizabeth Hurley büszkélkedhet még ezzel a csodával![]()
Basszus ez a humor topic.
Èn meg sírok.....

BeszántottákÉn is sírtam amikor beszántották a csajos topikot... Azóta is profil képpel tűntetek eme gaz cselekedett ellen![]()

Nem lázadtunk?
Nem sztrájkoltunk?
De mièrt?
A csajok miatt vagy a pöcsös csajok miatt?![]()
Bassszamegakurvaúristen.De, tüntettünk. De pont annyit értünk el, mint általában a tüntetések ha békések....
Erről a moderációt kellene megkérdezni. Nem kaptunk érdemi választ. Bár a Roni féle vonalat, szerintem senki sem támogatta.

(megjegyzem a gyárban volt egy kolegám aki ezt hetente üvöltötte, oszt amikor sztrájk kezdődött ő volt az egyetlen aki munjába akart állni)

Bassszamegakurvaúristen.![]()
![]()
Láááázadááás(megjegyzem a gyárban volt egy kolegám aki ezt hetente üvöltötte, oszt amikor sztrájk kezdődött ő volt az egyetlen aki munjába akart állni)
Csak kerüljön a kezem közè terminator busho vagy tcat.
Vègük.
Most mondom.
Már csecseket sem kaphatunk.
De ukrán topic mehet?
Mègegyszer. Láááázadás!![]()
Bassszamegakurvaúristen.![]()
![]()
Láááázadááás(megjegyzem a gyárban volt egy kolegám aki ezt hetente üvöltötte, oszt amikor sztrájk kezdődött ő volt az egyetlen aki munjába akart állni)
Csak kerüljön a kezem közè terminator busho vagy tcat.
Vègük.
Most mondom.
Már csecseket sem kaphatunk.
De ukrán topic mehet?
Mègegyszer. Láááázadás!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..