Humor

Anubisz Litvániában
586443409_852628604184481_5551032966962348616_n.jpg

"...Mindemellett nehezíti a német háborús tervek végrehajtását az is, hogy

• nincs megfelelő együttműködés a hadsereg és a civil vállalatok közt,
  • nincs a rendőrség megfelelően felszerelve ahhoz, hogy feloszlasson például a katonaság bevetése ellen tüntető tömegeket,
  • nem védett megfelelően a német katonai és civil infrastruktúra a szabotázsakcióktól,
  • és a jelenlegi német jogszabályok miatt nem lehet hatékonyan alkalmazni a katonai drónokat..."
"...Rengeteg munka lesz még, mire az OPLAN DEU használható lesz; mire ide eljutunk, még számos hadgyakorlat és tárgyalás, valamint sok-sok elköltött euró-milliárd vár a német állampolgárokra..."

Nincs mese, keményen kell gyakorlatozni akkor a háború ellen tüntetők leverését, mert a német rendőrségnek ez még nem megy igazán, holott ez a legfontosabb. Addig az iszlamisták, meg a migránsok bátran randalírozzanak, az most nem annyira érdekes.

Témába vágó humoros értékelése a helyzetnek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
58:35-től indul a téma.

Anekdóta....
Angliában velem is előfordult... Zuhogott az eső, páràsak voltak az ablakok. Viszem a lányom iskolába kocsival, alig egy héttel az odaérkezés után, amikor mèg mindig szokatlan volt a baloldali forgalom. Megálltam az előttem álló autó mögött és vártam, szidva mindenkit, hogy elkésünk az iskolából.Aztán egyszer csak kopog egy rendőr az ablakon. Lehúzom, erre mondja, hogy menjek már tovább, mert egy parkoló kocsi mögött állok, nagy dugót okozva. Olyan keskenyek voltak az angol utak, hogy ezt nem vettem észre. De senki nem dudált.

Anekdóta....
Angliában velem is előfordult... Zuhogott az eső, páràsak voltak az ablakok. Viszem a lányom iskolába kocsival, alig egy héttel az odaérkezés után, amikor mèg mindig szokatlan volt a baloldali forgalom. Megálltam az előttem álló autó mögött és vártam, szidva mindenkit, hogy elkésünk az iskolából.Aztán egyszer csak kopog egy rendőr az ablakon. Lehúzom, erre mondja, hogy menjek már tovább, mert egy parkoló kocsi mögött állok, nagy dugót okozva. Olyan keskenyek voltak az angol utak, hogy ezt nem vettem észre. De senki nem dudált.
Fura szerzetek :D
Inverness-ben (fent a pcsában, minden mögött is a Felföldön) jártam anno, ősz volt és igencsak mocskosul sz@r idő,
hideg, eső, szél. Egy helyivel futottunk ellenkező irányba fedezéket keresni, gondoltam nnna most elsütöm...
What an unfriendly weather we have
Hát tényleg megállt beszélgetni, hogy valóban egy kicsit szeles....
Az időjárással birodalmakat lehet megállítani :D