Ne tolongjatok, az első ragazzo már megjött
![]()
![]()
Azóta megváltoztatták az ország nevét Türkiye Cumhuriyeti-re...Ennek csak angolul van értelme
![]()
![]()
Leleplezték a titkos katonai terveket: Oroszországgal való háborúra készül Európa legerősebb hatalma – Íme az OPLAN DEU
1200 oldalas tervet készített Németország egy potenciális, Oroszországgal való háborúra – a titkosított anyagot a Wall Street Journal ma kiszivárogtatta.www.portfolio.hu
"...Mindemellett nehezíti a német háborús tervek végrehajtását az is, hogy
"...Rengeteg munka lesz még, mire az OPLAN DEU használható lesz; mire ide eljutunk, még számos hadgyakorlat és tárgyalás, valamint sok-sok elköltött euró-milliárd vár a német állampolgárokra..."
- nincs megfelelő együttműködés a hadsereg és a civil vállalatok közt,
- nincs a rendőrség megfelelően felszerelve ahhoz, hogy feloszlasson például a katonaság bevetése ellen tüntető tömegeket,
- nem védett megfelelően a német katonai és civil infrastruktúra a szabotázsakcióktól,
- és a jelenlegi német jogszabályok miatt nem lehet hatékonyan alkalmazni a katonai drónokat..."
Nincs mese, keményen kell gyakorlatozni akkor a háború ellen tüntetők leverését, mert a német rendőrségnek ez még nem megy igazán, holott ez a legfontosabb. Addig az iszlamisták, meg a migránsok bátran randalírozzanak, az most nem annyira érdekes.
Fura szerzetekAnekdóta....
Angliában velem is előfordult... Zuhogott az eső, páràsak voltak az ablakok. Viszem a lányom iskolába kocsival, alig egy héttel az odaérkezés után, amikor mèg mindig szokatlan volt a baloldali forgalom. Megálltam az előttem álló autó mögött és vártam, szidva mindenkit, hogy elkésünk az iskolából.Aztán egyszer csak kopog egy rendőr az ablakon. Lehúzom, erre mondja, hogy menjek már tovább, mert egy parkoló kocsi mögött állok, nagy dugót okozva. Olyan keskenyek voltak az angol utak, hogy ezt nem vettem észre. De senki nem dudált.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..