Humor

Elkezdődött a háborús idény :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
3yey6p9hk4bg1.jpeg

608892295_1182247890774537_3499938619480347395_n.jpg

• Trump volt a játékosmegfigyelő
  • Én úgy hallottam, hogy a szerződés egy életre szól
  • A hírek szerint már megérkezett amerikába az orvosi visgálatokra
  • Nem csak kölcsönbe van?
  • "Mindig is az Egyesült Államokban szerettem volna játszani"-Nicolás Maduro
  • Ez nagyot fog robbanni, a játekos új csapatába való utazását tűzijátéksor kísérte…
  • Olajozottan fog együttműködni új csapattársaival

Na tessék! Itt van a bizonyíték, hogy az UFO-k léteznek! :)

A magát jósnak valló hipnoterapeuta, Nicolas Aujula, szerint az előttünk álló év a fordulatok éve lesz – és nem is akármilyen fordulatoké.

Szerinte az ufók is megjelennek, a földönkívüliek nyíltan felfedik magukat az emberiség előtt.

MjIzOTU0MA.png

Aujula magabiztosságát az adja, hogy saját állítása szerint korábban már több nagy horderejű eseményt is előre jelzett.

Referencia munkái közül kiemelhető:
  • Donald Trump választási győzelme
  • a mesterséges intelligencia látványos felemelkedése
  • Katy Perry magánéleti válsága
  • földrengések és fokozott szeizmikus aktivitás Görögországban, Törökországban és Ázsiában.
Ha valakiben merő véletlenségből valamiféle ködös kétely felmerülne, akkor feltétlenül tanulmányozza a cikket, amely további bizonyosságokat taglal. :).

""A Stromfeld Egyesület már meg is kezdte a szimpátiatüntetést a venezuelai elvtársaikért.

Először azt hittük, kemény 13 embert össze tudtak trombitálni erre a célra, de aztán rájöttünk, hogy az egyikük szobor. ""

608986839_1289913679829203_4496644136738542585_n.jpg
Trumpler, megtámadott egy szuverén államot!!! Azonnal mozgósítani kell a hajlandókat! És jöhetnek a szankciők!!!