Girl math:
- ez a 32 ezer forintos szemöldök baszkuráló lófasz (előállítási költség 14 forint) le volt árazva 25 ezerre, így voltaképpen nem 25 ezret költöttem, hanem nyertem 7 ezret
- Ezt a kurva idétlen kulacsot nem kártyáról vettem hanem a borravalóból, ami kp, és nem számoltam vele, úgyhogy ez igazából nem is költés
- Ha most nem veszem meg ezt a szart 10 ezerért, akkor belül feszíteni fog, és addig feszülök, hogy nem tíz ezret adok majd ki, hanem berágok és elköltök 35 ezret, úgyhogy tulajdonképpen ez nem költés, hanem befektetés self-care-be
Boy math:
- ha a 8 sört, 3 fröccsöt, 2 tátrateát, és 2 whisket megküldöm a végén egy pohár vízzel és egy zsíros kenyérrel az tuti felszívja, semmi bajom nem lesz
- 6 hónapja kurogatunk, együtt alszunk, csókkal köszönünk, bemutatott az anyjának, de nem mondtuk ki, hogy kapcsolat, úgyhogy technikailag ez csak situationship (szituációzás)
- egy órája mondtam, hogy 10 perc és megcsinálom, nem kell félóránként emlékeztetni
- csak két órát aludtam, de ittam rá 4 monstert, 4 espressot feketén, 2 adag kreatint, úgyhogy nagyjából egészséges balanszban vagyok akkor