Humor

Azért megnéztem volna hogy ez hogy működik a valóságban. Néhány comb vastagságú fenyő elfektetve hát nem tudom... De miért maradna az úton a hk ha mégis működne? Abban a kb 30 éves fenyvesben oda megy egy hk ahova akar szerintem.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Egyetértek.

Ha már, esetleg, indulnak a tankok, - gondolom lenne egy jó kis oroszos tüzérségi előkészítés, amely átrendezhetné a kulturált fanyűvő láncfűrészesek munkáját.

Már, ha jó helyen vágták volna az erdőt. :D

Azért megnéztem volna hogy ez hogy működik a valóságban. Néhány comb vastagságú fenyő elfektetve hát nem tudom... De miért maradna az úton a hk ha mégis működne? Abban a kb 30 éves fenyvesben oda megy egy hk ahova akar szerintem.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vékony fáknál nem működik, de vastagabbaknál simán. Nem lehet csapatni méteres fákon át. Egyet lendületből eltörhetsz, de többet lendület nélkül nem. Ha olyan a terep simán komoly akadályt lehet csinálni egy úton, ami jelentős lassítás egy előrenyomulásnál.

• Tetszik
Reactions: rappali_
tumblr_ojiwpbLfgU1ukldkho1_500.gif
Ej, ez benézte... :)

• Tetszik
Reactions: haubagoi
Ezt most miért a Humorba vagy egyáltalán az oldalra? És hogy akadtál rá? Én valahogy ilyen nem szoktam kapni netes barangolásaim alatt.
Én viszont igen.Ez egy webkamerás oldalon történt,amire valószínűleg az ügyfelek nem voltak felkészülve.