Humor

Autót mosni rendesen kell, nem csak kívül.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

129981.jpg

131158.jpg

Kiemelt rész:
Az agy egyes részeinek mágnesekkel való letiltásával (stimulálásával) gyengíteni lehet az Istenbe vetett hitet és meglehet változtatni a migrációhoz való hozzáállást, derül ki egy tanulmányból.

Alatta:
Az agy fenyegetést feldolgozó részének leállításával a tudósok gyengítették az emberek (tesztalanyok) Istenbe vetett hitét és kevésbé előítéletessé tették őket.

Komment:
Szóval annak érdekében, hogy valaki vevő legyen a balos politikára le kell állítania az agyának egyes részeit... Ez éppenséggel elég sok mindent megmagyaráz.

:D:D

Dehonynem,ő így vagonírozik ki.:D
Szépen leáll mindenki mögüle a vonatról,elindul a vonat,ő azt a láncot hajtja,és ahogy elfogy a vonat,luppan a sínre:rolleyes:.
Mi a kérdés?
:D

Mi annak idején aLadát hasonló módon bakoltuk fel alvázvédőzéshez, szerelőakna hiányában. Annak mondjuk elég volt egy erősebb akácfa darab is. :D

• Tetszik
Reactions: antigonosz
A német, a szlovák és a magyar menyecske megbeszélik, hogy a férjeiket "rávezetik" a házimukára. Tíz nap múlva találkoznak és megbeszélik az eredményeiket.
A német hölgy kezdi:
-Megmondtam az én Hans-omnak, hogy mostantól neki kell a házat takarítania. Első nap nem csinált semmit, második nap sem, de harmadik nap felvette a seprűt , felsöpört, kitakarított!
Szlovák menyecske:
-Közöltem az én Milanom-mal, hogy mától fogva nem mosok rá, ha tiszta inget szeretne mossa ki maga! Első nap semmi, második nap semmi, de harmadik nap látom, hogy előveszi az ingét és kimossa!
Magyar menyecske:
-Megmondtam az én Pistámnak, hogy mától fogva nem főzök neki ebédet, hogy ha meleg ételt szeretne, akkor főzzön magának! Első nap nem látok semmit, második nap nem látok semmit, harmadik nap már láttam egy kicsit a bal szemere!!