Humor

Hát én nem vagyok oda érte,volt szerencsém pár tucathoz annak idején. Katlanban forrázni macerás, ezért inkább meg lettek nyúzva , motorbicikli pumpával lettek felfújva hogy elválljon könnyen a bőr a hústól. A combja inas, csak pörköltnek való, a melle húsa az ok,de semmi íze nincs, akár a csirkemellnek. A többi része meg csak kutyaeledel. Hülye hangokat ad, elkapni sem olyan egyszerű, nem olyan mint egy csirke vagy kacsa, szép sérüléseket tud okozni.

Hát én nem vagyok oda érte,volt szerencsém pár tucathoz annak idején. Katlanban forrázni macerás, ezért inkább meg lettek nyúzva , motorbicikli pumpával lettek felfújva hogy elválljon könnyen a bőr a hústól. A combja inas, csak pörköltnek való, a melle húsa az ok,de semmi íze nincs, akár a csirkemellnek. A többi része meg csak kutyaeledel. Hülye hangokat ad, elkapni sem olyan egyszerű, nem olyan mint egy csirke vagy kacsa, szép sérüléseket tud okozni.
Így igaz. Ráadásul a nap 24 órájában azon gondolkodnak, hogyan legyenek öngyilkosok.

Tavalyelőtt csinálták az oroszok, szerintem sosem fog veszíteni az aktualitásából :eek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: szuvorov and joker
F-16 karbantartás

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

18034168_774455219384611_8420832258281925640_n.jpg