Humor

Ez vagy megjátszott vagy nem tudom, túl keményen dugja a csajt és túl sokszor beveri a fejét az ágyba vagy a falba. Normális ember ilyen buta nőt hamar otthagy, az elején biztosan szórakoztató, kb egy délutánig vagy amíg megdöntöd a csajt, de hosszú távon ha te is nem vagy pont annyira sötét akkor kurva fárasztó és lehangoló lehet.

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
Extárk: faberakás.

falopas_0.jpg

Az egyik olyan extra aminek még a nevét is gyűlölöm, mert már az is prosztó.
Mármint intarzia? :D

* A tévé előtt ültem, amikor a feleségem megkérdezte:
- Mit nézel?
- A port.
Ezután veszekedni kezdtünk...

* A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára:
- Legyen vörös, és 3 másodperc alatt érje el 0-ról 100-at!
Ajándékoztam neki egy piros fürdőszobamérleget.

* A Tescóban megkérdeztem a feleségemet, hogy ne vegyünk-e egy láda sört 3000 Ft-ért. Azt mondta, nem, és anélkül, hogy megkérdezett
volna, vett valami beauty-krémet 6200 forintért.
Mondtam neki, hogy egy láda sör többet segítene abban, hogy szépnek lássam, mint a krém.

* Néhány napja megkérdeztem a feleségemet, hogy a házassági évfordulónkon hová mehetnénk.
Azt felelte: Valahová, ahol már rég nem voltam.
Erre a konyhát ajánlottam.

Aranyos.

Két orosz polgár utazik a híres Moszkva - Pétervár expresszen.
Ahogy ülnek egymással szemben, beszélgetésbe elegyednek:
- Vi kuda?
- Maszkva. A vi?
- Petrograd.
- Hmm ... kakaja velikaja tyehnyika!

Utánpótlás kiképzés a közel-keleten. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A Nyugat-Európa topikban posztolt lób..szó cikkről:
(lehet, hogy volt már)

Egy öreg székellyel riportot szeretnének készíteni az életükről és megkérik, hogy egy vidám történetet adjon majd elő, melyet előtte azért meghallgatnának:
Székely - Háát, egy szer elveszett a szomszéd juhnyája. Össze is álltunk néhányan és elindultunk megkeresni. Mentünk is hegynek föl, völgynek le, míg az erdő szélén meg is találtuk. Jóól meg is dugtuk az összes birkát, mindannyian.
Riporter - Ööö, ez tényleg nagyon vicces, de nincs esetleg valami más története?
Székely- Má' hogyne vóna! Egy szer elveszett a Józsi felesége. Össze is álltunk néhányan és elindultunk megkeresni. Mentünk is hegynek föl, völgynek le, míg a mező közepén meg is találtuk. Jóól meg is dugtuk mindannyian.
Riporter - Háát ez is igazán kedves történet, de tudja mit, inkább meséljen el valami szomorú történetet!
Székely - Na, egyszer én is elvesztem...

Szőke nő bemegy sexshopba,megszólítja az eladót.
-kérek egy zárlatos vibrátort!
-zárlatost,de minek az magának?
-azt akarom,hogy agyonb@sszon....