Humor

jajjaj... politikai humor?() gondolom a baloldalról
MED_0014759199.png

bár Mexikót nem értem

• Tetszik
Reactions: antigonosz

Szerencsétlen, nem is csodálom hogy hisz a laposföld elméletben!
"A férfi egy piros, gőznyomással működő rakétával akar 500 méter magasba emelkedni, mert ebből a távolságból már kivehetők lennének a Föld-korong szélei. A rakéta ez alatt 1,6 km tenne meg 800 kmh-s sebességgel a Mojave-sivatag felett."
Arra nem gondolt, hogy fel megy egy magas hegyre, vagy csak simán felül egy menetrendszerű repülőgépre, vagy megkér egy kisgépes pilótát hogy vigye el sétarepülésre. De nem ő rakétát épít és kilövi magát!!!
Hiába no a darwini evolúció működik!

Vajon kiszelektálódik a génállományból...?
Az elmúlt évszázadokra visszatekintve éppen fordított a trend. A modern társadalom masszívan útjában áll a természetes szelekciónak, különösen az elmúlt 50 évben borzalmas mennyiségű idióta szabadult a világra, a lakossági számarányuk pedig egyre nő...

10-stupid-what-else-darwin-award-winners.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezekből sosem lesz siklóernyős, v. madár. Rég lejöhettünk a fáról, hogy kialakult a leesés elleni félelem. Bár fiatal, bohó koromban, az építkezésnél vígan futkároztam a tetőn. :)

A kutyát nagyon sajnálom. Lökött a gazdája. :(

Ezekből sosem lesz siklóernyős, v. madár. Rég lejöhettünk a fáról, hogy kialakult a leesés elleni félelem. Bár fiatal, bohó koromban, az építkezésnél vígan futkároztam a tetőn. :)

A kutyát nagyon sajnálom. Lökött a gazdája. :(
Én is szédülök még a létra felső fokán is, de a vitorlázó repülőgépen (Góbé) olyan széles volt a vigyorom, Jokernek. Pedig anno a csörlésből alig értünk vissza a miskolci reptérre, még a pilóta is azt mondta utólag, hogy a végére egész jó esélyünk volt a KGST piacon (Zsarnaitelep) benézni a kínai zokniárushoz.:eek:
https://www.google.hu/maps/@48.1298817,20.7887816,2838m/data=!3m1!1e3

Szóval fura dolog az emberi agy.

• Tetszik
Reactions: jani22