Humor

DQnp_ALg_Wk_AAiw76.jpg

• Tetszik
Reactions: arcas and zotyek78
De ha jól látom arra panaszkodik ezzel, hogy az HBO elbaszta a szinkront.
Ühüm... ellopom a pékségből a kiflit, megeszem, aztán mikor a pék udvariasan érdeklődik, hogy ugyan ki segített nekem ellopni a kiflit akkor szemrebbenés nélkül - mintegy mellékesen - elnézést kérek, és azzal a lendülettel nyilvánosan fikázni kezdem a kiflije minőségét. Ehhez azért arc kell, vagy agyhalál.... :D

• Tetszik
Reactions: Pal
Ühüm... ellopom a pékségből a kiflit, megeszem, aztán mikor a pék udvariasan érdeklődik, hogy ugyan ki segített nekem ellopni a kiflit akkor szemrebbenés nélkül - mintegy mellékesen - elnézést kérek, és azzal a lendülettel nyilvánosan fikázni kezdem a kiflije minőségét. Ehhez azért arc kell, vagy agyhalál.... :D
Igen, jogilag ezt tényleg így van. De ha jól étrem, akkor a torrentes változaton ez ki lett javítva. Ez olyan, mint az BR minőségű Terminator 2 eredeti szinkronnal. Soha nem adták ki itthon, csak torrenten létezik ilyen változat... Mert igény az volna rá...

Margóra...

Az egyébként vicces, hogy egyes DVD/BR kiadásokon a magyar feliratot a kiadó a torrentes változatról szedte le, még a gépelési hibák sőt, a végén a készítő nevének kitörlésére sem vették a fárdságot.

Mi a
Igen, jogilag ezt tényleg így van. De ha jól étrem, akkor a torrentes változaton ez ki lett javítva. Ez olyan, mint az BR minőségű Terminator 2 eredeti szinkronnal. Soha nem adták ki itthon, csak torrenten létezik ilyen változat... Mert igény az volna rá...

Margóra...

Az egyébként vicces, hogy egyes DVD/BR kiadásokon a magyar feliratot a kiadó a torrentes változatról szedte le, még a gépelési hibák sőt, a végén a készítő nevének kitörlésére sem vették a fárdságot.

Mi az a BR?

"...teachers must be aware of the “politics that mathematics brings” in society."
Hm, egyszer már volt ilyen oktatási értekezleten, akkor egy levegővétellel aláztam: tudományban kétféle a dolgot ismerünk - ami fos meg ami talán működik. A politikát hagyjuk meg a politológusoknak, a filozófiát a filozófusoknak.

Úgy tűnik, a gének kezdenek összekeveredni. :(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: misinator
molnibalage elcsesztem.

Még 1*

"Ha, lehet lájkod magad" =
Ha, lehet lájkold magad.

Nem összetéveszteni a lájk old-al.

akkor+l%C3%A1jk.jpg

Egyébként meg:

:)