Oké, préripályán kellemesen kutyagoló kuvaszok miatt anno én is sokat gondolkoztam valami chaffon, de amúgy meg 30km/h fölé gyorsulva úgy sem kergetnek. Mándjuk idén januárban megszívtuk, mert a velünk utazó hülyegyerek a tanyából előkerülő 3 németjuhász láttán nem padló gázt nyomott, hanem féket. Szóval nekem kellett lelasítani, táncoltatni a faromat a kuytuskák előtt, hogy elcsaljam a némbertől és szépen kigyorsuljak úgy, hogy ott csattog a protkó 30 centire a bokámtól. Foltokban jeges aszfalton. Utána nem csak a kutyákkal ordítottam...Bicilkis UB-blokk
Hangot ne feledjétek
Gáz-riasztó pisztoly a megoldás. Bár lőnöm még nekem sem kellett. Jólirányzott rúgás bakancsal fejre, és már szalad is nyüszítve a gazdihoz, pórázért meg szájkosárért.Oké, préripályán kellemesen kutyagoló kuvaszok miatt anno én is sokat gondolkoztam valami chaffon, de amúgy meg 30km/h fölé gyorsulva úgy sem kergetnek. Mándjuk idén januárban megszívtuk, mert a velünk utazó hülyegyerek a tanyából előkerülő 3 németjuhász láttán nem padló gázt nyomott, hanem féket. Szóval nekem kellett lelasítani, táncoltatni a faromat a kuytuskák előtt, hogy elcsaljam a némbertől és szépen kigyorsuljak úgy, hogy ott csattog a protkó 30 centire a bokámtól. Foltokban jeges aszfalton. Utána nem csak a kutyákkal ordítottam...
), de szinte tökéletesen beilleszkedik a környezetbe.
).
? )Húúú b@zeg!
Most csúsztatták be az ajtóm alatt egy borítékban:
![]()
Fo(e)rdítem:küldöm Önnek az új 6+ generációs eszköz elsö berepüléséről készült titkos fotót. Sajnos nem tudjuk melyik nagyhatalom prototipusa,(eddig angol volt, innen átváltott kínaira vagy koreai nyelvre?), de szinte tökéletesen beilleszkedik a környezetbe.
A szokásos fegyverzet mellett belső tárolóban tud biológiai fegyvert hordozni: salmonella xxxxicus(nem jól olvasható).
Hangulat befolyasoló, nem halálos eszközt tud bevetni: röhogés fegyver fetreng nem használódik (Google fordító dobta ki: ciril betűs rész?? )
Mindjárt jövök, valami pizzás csenget(nem is kértem pizzát ???)
, és csak oltó(gép)pisztoly volt nálunk! 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..