Az elöljáró szemlézFegyelem a lényeg.
![]()
Akit érdekelne a film címe Who killed Captain Alex? és a legrosszabb akciófilmnek lett anno megválasztva
Ajtó mellé karácsonyfa - hát húzós, bár a díszítése talán jó. De majd jön a gyerek, de az Asszony meg mögötte van!

Ha mindketten rondák vagytok...
![]()

Ez karcol, nagyon mélyet. Uganda tuti jó hely lehet, már ebből is látszik egyértelműen hogy mi tudás és szakértelem koncentrálódhatott ott össze. Ez napjainkban konkrétan kínosabban szar, mint az egyiptomi katonazenekar, akik azért világhíresek róla hogy zenélni azt pont nem tudnak. Egyre inkább az az érzésem, hogy jobb nekem ha én nem megyek afrikába soha még vadászni sem, cserébe csak annyit kérnék ők se jöjjenek ide.Akit érdekelne a film címe Who killed Captain Alex? és a legrosszabb akciófilmnek lett anno megválasztva

Ez karcol, nagyon mélyet. Uganda tuti jó hely lehet, már ebből is látszik egyértelműen hogy mi tudás és szakértelem koncentrálódhatott ott össze. Ez napjainkban konkrétan kínosabban szar, mint az egyiptomi katonazenekar, akik azért világhíresek róla hogy zenélni azt pont nem tudnak. Egyre inkább az az érzésem, hogy jobb nekem ha én nem megyek afrikába soha még vadászni sem, cserébe csak annyit kérnék ők se jöjjenek ide.![]()

Máshol is szenyák a zsaruk

https://totalcar.hu/belsoseg/2019/1...ruckot_harmincad_annyi_penzbol/?cp=1#comments

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..