Ez szerintem még véletlenül sem vicc!! Vérnyomásnövelő gyógyszer helyett tökéletes, de akkor is egy hazudozó nem önkéntes, hanem rábizonyított beismerése arról, hogy hazudott ... csak azt nem tudjuk hogy még hányszor és milyen témákban??!! Ettől kezdve az se hihető részéről ha "Jónapot"-tal köszön. Kocsmában (ahol kendőzetlenül őszinték tudnak lenni a helyi erők) csak annyi járna neki: "- Kussti, büdös k....!!" Szóval ilyen hozzáállással ott lenne a helye ...
Régen, nagyon régen, egy messzi-messzi galaxisban. Olvastam egy ilyet: "Jó napot kívánok! - hazudta Kovács László".Ez szerintem még véletlenül sem vicc!! Vérnyomásnövelő gyógyszer helyett tökéletes, de akkor is egy hazudozó nem önkéntes, hanem rábizonyított beismerése arról, hogy hazudott ... csak azt nem tudjuk hogy még hányszor és milyen témákban??!! Ettől kezdve az se hihető részéről ha "Jónapot"-tal köszön. Kocsmában (ahol kendőzetlenül őszinték tudnak lenni a helyi erők) csak annyi járna neki: "- Kussti, büdös k....!!" Szóval ilyen hozzáállással ott lenne a helye ...

Romániai színes: Hazaviszik* az autópályát
*Illetve csak szeretnék, de bezavar a drón.Jobban izgultam, mint egy amerikai autósüldözésnél![]()

Hogy születnek a sztorik. Majd az esetet meg majd mesélik, mint Tetétlenen.Hatalmas.
Ajánlom alájátszani az Inner Circle: Bad Boys-t, zseniális úgy.
(Az I'm DMA: Detectiv-el sem rossz.)
Amúgy jobban álcáznak, mint az örmények.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..