Humor

121296718_350939859556549_3847722188873850095_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ez szerintem még véletlenül sem vicc!! Vérnyomásnövelő gyógyszer helyett tökéletes, de akkor is egy hazudozó nem önkéntes, hanem rábizonyított beismerése arról, hogy hazudott ... csak azt nem tudjuk hogy még hányszor és milyen témákban??!! Ettől kezdve az se hihető részéről ha "Jónapot"-tal köszön. Kocsmában (ahol kendőzetlenül őszinték tudnak lenni a helyi erők) csak annyi járna neki: "- Kussti, büdös k....!!" Szóval ilyen hozzáállással ott lenne a helye ...

Ez szerintem még véletlenül sem vicc!! Vérnyomásnövelő gyógyszer helyett tökéletes, de akkor is egy hazudozó nem önkéntes, hanem rábizonyított beismerése arról, hogy hazudott ... csak azt nem tudjuk hogy még hányszor és milyen témákban??!! Ettől kezdve az se hihető részéről ha "Jónapot"-tal köszön. Kocsmában (ahol kendőzetlenül őszinték tudnak lenni a helyi erők) csak annyi járna neki: "- Kussti, büdös k....!!" Szóval ilyen hozzáállással ott lenne a helye ...
Régen, nagyon régen, egy messzi-messzi galaxisban. Olvastam egy ilyet: "Jó napot kívánok! - hazudta Kovács László". :D

Romániai színes: Hazaviszik* az autópályát :D

*Illetve csak szeretnék, de bezavar a drón.Jobban izgultam, mint egy amerikai autósüldözésnél :D

Romániai színes: Hazaviszik* az autópályát :D

*Illetve csak szeretnék, de bezavar a drón.Jobban izgultam, mint egy amerikai autósüldözésnél :D

Hatalmas.
Ajánlom alájátszani az Inner Circle: Bad Boys-t, zseniális úgy. :D
(Az I'm DMA: Detectiv-el sem rossz.)

Amúgy jobban álcáznak, mint az örmények.

• Tetszik
Reactions: KoviUbi
Hatalmas.
Ajánlom alájátszani az Inner Circle: Bad Boys-t, zseniális úgy. :D
(Az I'm DMA: Detectiv-el sem rossz.)

Amúgy jobban álcáznak, mint az örmények.
Hogy születnek a sztorik. Majd az esetet meg majd mesélik, mint Tetétlenen.