Humor

c45748cbf814ca1128a1a0c62b2e517e68fe0bee.png
De jó neki:p

Cyberpunk mellékküldi az sg.huról egy komment:
"Megcsináltad már azt a mellékküldit, ahol egy lángoló péniszű csávót kell elvinni egy techsebészhez kocsival? Azon szakadtam. :D A muki beruházott valami hibás méretnövelő implantátumra, amit a kereskedelmi forgalomból már kivontak a cégek, de az utcán meg árulták tovább feketén... a lényeg hogy jó olcsó volt, ő pedig megvette és berakatta, viszont kettyintéskor lángra kapott a fasza... :D
Állítom az egyik legpoénosabb küldetés a játékban... ott grasszál az ipse az apartman előtt füstölgő pénisszel félmeztelenül, közbe jajgat meg rúgdossa a falat ezerrel. Az a lényeg, hogy mikor beülteted a kocsidba, minél lassabban menjél vele a sebészhez. Húzzad az idegeit és szopasd ameddig tudod, mert felér egy stand up comedy-vel amit az emberünk közbe levág. :D"
Én nem láttam, de mesélték akkor és ott. A koleszban még nem voltak keverő csaptelepek. Központilag lehetett állítani a víz melegségét. Valaki eltekergette, és az egyik srác zuhanyozni akrat, de gőz tört elő a természetesen zuhanyrózsa nélküli zuhanyzóból, és leégette a faszát. Mondják, akik tanúi voltak a szörnyű látványnak, hogy egy szál törölközőjét elhagyva,a pélójával a kezében üvöltve robogott a tag a hóban a kb fél kilóméterre levő egészségházba.

Még Németh Sanya is kacagja őket :eek::D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekes hogy a démonok is angolul beszélnek : "OUT!" "FIRE" persze így misztikusabban hangzik a népnek .

• Tetszik
Reactions: jani22 and Pogány
Termeszek és hangyák vonulása egymás mellett. Mindkettőnek saját őrsége van.

Nagyon komoly társadalmi szintjeik vannak. Ez, hogy ilyen léptékben is van szervezőkészségük, nem instant háborút tolnak, lenyűgöző.