Akkor még nem láttál engem reggelizni, amikor rambókéssel a fogam közt iszom a gyógysört, vérbenfirgó szemmel, "No lives matter" pólóban!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor még nem láttál engem reggelizni, amikor rambókéssel a fogam közt iszom a gyógysört, vérbenfirgó szemmel, "No lives matter" pólóban!
No liver matterAkkor még nem láttál engem reggelizni, amikor rambókéssel a fogam közt iszom a gyógysört, vérbenfirgó szemmel, "No lives matter" pólóban!
Kösz....az angolom másnaposan rossz...de már dolgozom rajta...No liver matter
Ha júniusban nem láttad, oda szemész kellFolyt. köv.:
De elnézést, értem, amit mondasz. Csakhogy én is fiociztam. Később csak úgy a munkahelyen is. De basszus, kapusként a teremfociban könyök- és térdvédőt kellett vennem, mert öregedő ízületeim tiltakoztak az ifjonti hévvel való játék ellen. Szóval igen, lehet hullámvölgy. Ha azt látom, hogy megvan a technikai tudás, meg a felszántom a pályát a győzelemért mentalitás. De nem látom
Utolsó off hozzászólás, mert ez a humor topic; hány magyar klubcsapat szerepel az európai kupák bármelyikének legjobb 24 csapata között az utóbbi 20 évben, és meddig jutottak? Amíg nincs itthon szint, addig nehéz folyamatosan legalább elfogadhatóan teljesítő válogatottat összehozni. Néha sikerül, sok külföldön játszó emberrel, néha meg nem.Ha júniusban nem láttad, oda szemész kell
Egy kérdés, angliának hány érme van fociból...és nekünk?
Vajon be van töltve a légvédelmi ágyú?Van, amikor még Kim Yo Jong-ot is meg tudná az ember sajnálni:
Senki nem vitatta ezt Itthon már nem gondolnám, h valaha is lesz az a szint, amit említesz: a csúcsdoppingszereket nem számolva, itthon megszüntek a grundok. A gyerekek meg nem mernek focira járni, mert a társadalom lenézi, az edző meg bunkó.Utolsó off hozzászólás, mert ez a humor topic; hány magyar klubcsapat szerepel az európai kupák bármelyikének legjobb 24 csapata között az utóbbi 20 évben, és meddig jutottak? Amíg nincs itthon szint, addig nehéz folyamatosan legalább elfogadhatóan teljesítő válogatottat összehozni. Néha sikerül, sok külföldön játszó emberrel, néha meg nem.
Azért az angol klubcsapatok ettől előrébb tartanak. És ahogy az eredmény (és az egymás elleni mérkőzések statisztikája) mutatja, a válogatott is.
Belinkelnéd ezt az Index cikket, ami ezzel a repülőnappal foglalkozik?Bezzegszeged 2.0:
Az indexen onanizálás szinten dícsért repnapDELMAGYAR - Szombat este is kigyulladt a reptér a Szegedi Repülőnapokon
Csongrád-Csanád megyei hírportálwww.delmagyar.hu
Ahogy megtalálom; bár nem kizárt, h más "nemlétező ellenzéki" oldalon találtam (168 óra, hvg, 444, telex).Belinkelnéd ezt az Index cikket, ami ezzel a repülőnappal foglalkozik?
Beta, ne vedd magadra, de a focifikázók gusztustalanok. Ad. 1; nincs olyan sport, ami ennél olcsóbb és tömegsport (mezitláb, 1200 ft-os labda). Ad.2; a fikázók azok, akik lesik a kudarcot foci kapcsán (mit nekik nemzetek ligája, eb-k bravúrjai), de szemérmesen kussolnak saját "teljesítményükről". Aki sportol, az tudja, h van hullámvölgy. Béke.
Thaiföldön minden férfi megkapja a behívóját 18 évesen.
Első fotón hogy vigyorog a didisfiú mögötti gyerek. Lehet képzeletben már az ezredfürdőre készül.Thaiföldön minden férfi megkapja a behívóját 18 évesen.
Ugy tudom daniaban is sorsolasos. Benyulsz es vagy feher vagy piros golyot veszel ki, vagy valami hasonlo. De nem emlekszem mar, hogy aztan valaszthato-e hogy szarazfoldi, vagy tengereszet. De volt itt "olvtars", aki ott tartalekos. Megirhatja ha rosszul emlekszem.Első fotón hogy vigyorog a didisfiú mögötti gyerek. Lehet képzeletben már az ezredfürdőre készül.
Amúgy ha jól emlékszem fura rendszer van náluk, mert a sorozandók közül sorsolással döntik el ki vonul be. Többi hazamegy.