Humor

248288828_4719208434789780_8334280315869092812_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(kontextus: Bidenen most azért gúnyolódnak, mert úgy tartotta a kezeit ökölbe szorítva, "mint aki egy képzeletbeli jet packet vezet")

(Miután hat évig vittünk egy közlekedési fejlesztés tervezését Szegen, egy intelligens környezetvédő kolléganőnk a promóvideó alapján megjegyezte hogy elég kevés benne az új zöld felület, ez csak beton, erre küldtem neki válaszként a fenti videót: "tervezőink észelilik a környezetvédelmi részleg érkezését" komment kíséretében)

"Kohn tanítja a fiát eladni. Bejön a vevő:

Vevő: Jó napot, egy zacskó fűmagot kérek!

Kohn: Már adom is, tessék. Akkor 650 a fűmag, plusz a kasza az annyi mint...

Vevő: Állj-állj-állj! Nekem csak fűmag kell!

Kohn: De hát mivel vágja le ha megnő?

Vevő: Ez igaz, legyen akkor a kasza is.

Kohn: Akkor tehát a fűmag, a kasza és a kosár az akkor összesen...

Vevő: Kosá-áá-áár???

Kohn: Hát ha levágja ugye, akkor össze is kell gyűjteni valamibe.

Vevő: Jó, igen, ez logikus, akkor az is kell.

Kohn: Tehát akkor a fűmag, a kasza és a kosár az annyi mint 5 000 kereken.

Vevő el, Kohn mondja a fiának: Na, most már látod hogyan kell eladni. Én elmegyek hátra, iszok egy kávét, addig vidd a boltot.

Kohn megissza a kávét, eszik egy kis pralinét mellé, és amikor visszaér látja, hogy a fia horgászfelszerelést, sátrat, gumicsónakot pakol föl egy másik vevő autójára.

Odafordul a fiához:

Kohn: Hát te mi az érdes herepírt csinálsz fiam?

A fiú: Hát édesapám, ugye bejött ide a vevő és kért egy csomag tisztasági betétet. Én meg mondtam neki, hogy ha már úgyis el van baszva a hétvégéje, akkor miért nem megy el horgászni?"

(Miután hat évig vittünk egy közlekedési fejlesztés tervezését Szegen, egy intelligens környezetvédő kolléganőnk a promóvideó alapján megjegyezte hogy elég kevés benne az új zöld felület, ez csak beton, erre küldtem neki válaszként a fenti videót: "tervezőink észelilik a környezetvédelmi részleg érkezését" komment kíséretében)
Az embereket elnézve nemsokára a srác már fal. Vagy alap?

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Wilson and enzo
Ők még a szerencsésebbek közé tartoztak :D