Belépés a Facebookra
Ha belépsz a Facebookra, elkezdhetsz tartalmakat megosztani és megkeresni a barátaidat, a családtagjaidat, az ismerőseidet.
egy valami biztos, ambíciója van a faszinakBelépés a Facebookra
Ha belépsz a Facebookra, elkezdhetsz tartalmakat megosztani és megkeresni a barátaidat, a családtagjaidat, az ismerőseidet.www.facebook.com
Ja, meg közpénze...egy valami biztos, ambíciója van a faszinak
Itt egyelőre nincs még termékÉs az miért baj, hogy egy ilyen cég vezetőjének vannak ambíciói? Miért baj az, hogy Magyaroszág pénzt szán a saját hadiiparának a fejlesztésére és végre nem mindent is mástol veszünk meg? miért baj az, hogy Magyarország egy magyar cégben érdekelt?
Az, hogy egyeseknél még mindig a merjünk kicsik lenni a menő és a követendő példa, még nem kell ezt követni.
Se a szerbeknél, se a szlovákoknál nem baj az, hogy azon vannak, hogy amit lehet ők állítsák elő, akkor ez nálunk miért baj?
Oké, de ebből lehet még termék mert eddig, igaz még csak papíron a szándék is meg van, hogy legyen. Ha nincs ambíció, akkor termék sem lesz.Itt egyelőre nincs még termék
egy valami biztos, ambíciója van a faszinak

Ő is!

Nekem saját tapasztalataim vannak a 4iG-vel. Inkább hagyjuk őket a 'csába. Operációban (működtetésben a gy.k.) szart sem érnek. Szerintem... ((c) @Aladeen)SAFE-ből lehet rá pénz!
Ha 4iG összebútoroz a CSG-Tatra párossal, akkor motiváció is bőven meglesz rá.
Én örülnék ha nem lennének, csak hát vannak és nyomják őket pénzzel lehetőségekkel...Nekem saját tapasztalataim vannak a 4iG-vel. Inkább hagyjuk őket a 'csába. Operációban (működtetésben a gy.k.) szart sem érnek. Szerintem... ((c) @Aladeen)

Nekem úgy tűnik, egy feneketlen kútba ömlik a zsé. Az a baj, hogy nem szervesen növekszik a cég, hanem mesterségesen hízik az álladalom emlőin úgy, hogy az álladalomnak végül nincs igazán beleszólása abba, hogyan működik a cégcsoport, hova és mire mennek a források.Én örülnék ha nem lennének, csak hát vannak és nyomják őket pénzzel lehetőségekkel...![]()
Remélhetőleg jövőre meg kell tanulniuk piaci alapon működni - ott lesz majd nagy pofára esés az ilyen állam által kitartott cégeknél!Nekem úgy tűnik, egy feneketlen kútba ömlik a zsé. Az a baj, hogy nem szervesen növekszik a cég, hanem mesterségesen hízik az álladalom emlőin úgy, hogy az álladalomnak végül nincs igazán beleszólása abba, hogyan működik a cégcsoport, hova és mire mennek a források.

Láttunk erre példát a '90-es gengszterváltás után....Remélhetőleg jövőre meg kell tanulniuk piaci alapon működni - ott lesz majd nagy pofára esés az ilyen állam által kitartott cégeknél!![]()

OFFLáttunk erre példát a '90-es gengszterváltás után....
Nem örülnék neki, de nagyon esélyes, hogy legalább visszazuttyannak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..