Nurol Makina
We had a very productive meeting with Mr. Gellért Jászai, Chairman of 4iG. We were very pleased to learn about his vision for 4iG and the Hungarian defense industry. As Nurol Makina, we firmly...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
egy valami biztos, ambíciója van a faszinak![]()
Nurol Makina
We had a very productive meeting with Mr. Gellért Jászai, Chairman of 4iG. We were very pleased to learn about his vision for 4iG and the Hungarian defense industry. As Nurol Makina, we firmly...www.facebook.com
Ja, meg közpénze...egy valami biztos, ambíciója van a faszinak
Itt egyelőre nincs még termékÉs az miért baj, hogy egy ilyen cég vezetőjének vannak ambíciói? Miért baj az, hogy Magyaroszág pénzt szán a saját hadiiparának a fejlesztésére és végre nem mindent is mástol veszünk meg? miért baj az, hogy Magyarország egy magyar cégben érdekelt?
Az, hogy egyeseknél még mindig a merjünk kicsik lenni a menő és a követendő példa, még nem kell ezt követni.
Se a szerbeknél, se a szlovákoknál nem baj az, hogy azon vannak, hogy amit lehet ők állítsák elő, akkor ez nálunk miért baj?
Oké, de ebből lehet még termék mert eddig, igaz még csak papíron a szándék is meg van, hogy legyen. Ha nincs ambíció, akkor termék sem lesz.Itt egyelőre nincs még termék
egy valami biztos, ambíciója van a faszinak
Nekem saját tapasztalataim vannak a 4iG-vel. Inkább hagyjuk őket a 'csába. Operációban (működtetésben a gy.k.) szart sem érnek. Szerintem... ((c) @Aladeen)SAFE-ből lehet rá pénz!
Ha 4iG összebútoroz a CSG-Tatra párossal, akkor motiváció is bőven meglesz rá.
Én örülnék ha nem lennének, csak hát vannak és nyomják őket pénzzel lehetőségekkel...Nekem saját tapasztalataim vannak a 4iG-vel. Inkább hagyjuk őket a 'csába. Operációban (működtetésben a gy.k.) szart sem érnek. Szerintem... ((c) @Aladeen)
Nekem úgy tűnik, egy feneketlen kútba ömlik a zsé. Az a baj, hogy nem szervesen növekszik a cég, hanem mesterségesen hízik az álladalom emlőin úgy, hogy az álladalomnak végül nincs igazán beleszólása abba, hogyan működik a cégcsoport, hova és mire mennek a források.Én örülnék ha nem lennének, csak hát vannak és nyomják őket pénzzel lehetőségekkel...![]()
Remélhetőleg jövőre meg kell tanulniuk piaci alapon működni - ott lesz majd nagy pofára esés az ilyen állam által kitartott cégeknél!Nekem úgy tűnik, egy feneketlen kútba ömlik a zsé. Az a baj, hogy nem szervesen növekszik a cég, hanem mesterségesen hízik az álladalom emlőin úgy, hogy az álladalomnak végül nincs igazán beleszólása abba, hogyan működik a cégcsoport, hova és mire mennek a források.
Láttunk erre példát a '90-es gengszterváltás után....Remélhetőleg jövőre meg kell tanulniuk piaci alapon működni - ott lesz majd nagy pofára esés az ilyen állam által kitartott cégeknél!![]()
OFFLáttunk erre példát a '90-es gengszterváltás után....
Nem örülnék neki, de nagyon esélyes, hogy legalább visszazuttyannak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..