Félreértések elkerülése miatt tisztázzuk,a végén azt a kérdést humorosnak,de nem szemétkedésnek szántam!
Csatlakozom azokhoz a fórumtársakhoz,akik ezt javasolták neked. Végre kiépülőben van itthon egy normális hadiipar,miért nem próbálsz szerencsét valahol? Vagy ha ennyire hiszel az igazadban,a terveidben akkor vállalkozz! Annál biztosan többre mész vele,mintha csak egy haditechnikai oldal fórumját írógatod tele...
Magára a fórumra rátérve pedig hidd el,egy pillanatig sincs semmi gondom az ötletelésekkel. Amit veled kapcsolatban promlémásnak gondolok,hogy úgy viselkedsz,mintha a HTKA fórum a te személyes blogodként funkcionálna,az ötleteidre meg ha bármiféle ellenérvet kapsz(na nem tőlem,mert én is csak egy lelkes "civil" vagyok,szóval ezt nem veszem zokon...),konrétumokkal,tényekkel alátámasztva,akár katonáktól,akár a témaban járatos szakemberektől,de az nem egyezik az elképzeléseddel,akkor egy pillanatig sem vagy hajlandó ezt figyelembe venni...
Viszont tartom magam ahhoz,hogy nagyon is megvan a helye a véleményednek,a tervezgetéseidnek,de komolyan kérdezem,hogy miért nem nyitsz erre egy külön topic-ot? Összeszedettebb,átláthatóbb is lenne,ha az ötletelések egy helyre lennének gyűjtve,meg az emberek szívesebben is olvasnák így szerintem,ha nem minden fórumot ezzel szórnál tele...