Káposztásmegyer és Dunakeszi között (M0, Megyeri-híd, Aquaworld) 10 perce repült át egy H225M a Duna irányába... Kápsztásmegyerről simán hallani még most is.

Hát ha nem ott köröz valahol akkor az fura.10 perce repült át egy H225M a Duna irányába... Kápsztásmegyerről simán hallani még most is.
Mennyin?Számold meg azt is hogy mennyin van besugárzásjelző...
MegtörténtEsetleg nem tennéd fel WikiCommonsba? Jól jönne magyar haditechnikai wikicikkeim illusztrálásához...

Én is így voltam vele, hogy lendületből elkezdtem nézni, de rájöttem, hogy ez a feladat sajna meghaladja a képességeimet...Mennyin?

honvedelem.hu

honvedelem.hu

magyarnemzet.hu

magyarnemzet.hu

Polgári napilap és hírportál | Magyar Nemzet
Magyar Nemzet - Szellemi honvédelem 1938 óta. Friss hírek hazai, külföldi, sport, kultúra és gazdasági témakörökben. Véleménycikkek és történelmi visszatekintések.magyarnemzet.hu
Felkészülés
Ezt mintha nem így mondták volna korábban.... (Persze az is lehet lehet hogy csak a holland szpotterek értettek félre valamit.)A 16 helikopterből négy a HForce csomaggal felszerelt verzió,
És irányított rakétákról még csak említés szintjén sincs szó...melyeket 20 mm-es gépágyúkkal vagy nem irányított rakétákkal is fel lehet fegyverezni.
Lézeres 70-est gond nélkül tudna alkalmazni, csak hát azt sem veszünk...Ezt mintha nem így mondták volna korábban.... (Persze az is lehet lehet hogy csak a holland szpotterek értettek félre valamit.)
És irányított rakétákról még csak említés szintjén sincs szó...
Mondjuk itt elég vad a helyzet.Osztogatjuk a helijeinket:
https://www.portfolio.hu/global/202...ptert-kuldott-magyarorszag-bulgariaba-776663#
Valami nagy tudasu ezen a teren, ezt ilyenkor valaki megteriti?Mondjuk itt elég vad a helyzet.
A Magyar Honvédség egyik H225M helikoptere indult Bulgáriába, hogy segítsen az ottani erdőtüzek megfékezésében.
A tárcavezető emlékeztetett: Bulgária súlyos erdőtüzekkel küzd az ország több pontján, ahol
a hőmérséklet helyenként meghaladja a 42 Celsius-fokot, és az erős szél tovább nehezíti az oltási munkálatokat.
A magyar segítségnyújtás célja, hogy enyhítse a bolgár katasztrófavédelemre nehezedő nyomást, és hozzájáruljon az erdőtüzek megfékezéséhez, különös tekintettel a Tran és Strumyani települések közelében kialakult, több helyen lakott területeket is veszélyeztető tűzfészkekre." - mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
...
2025. július 23-án pedig Albániába repült ki egy géppár, hogy az ottani erdőtüzek megfékezésében segítsenek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..