T
Törölt tag 008
Guest
Mondja a brüsszeli...
Ezeknek hírük van, a szarvasinak meg íze
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondja a brüsszeli...
Tegnap szusit ebédelt a fiam, és kaptam tőle két rollt... Ebből tudom, hogy még szeret a gyerek.
BánhatodSzerintem olyat meg nem is ettem...
Nem jól mérted, jelenleg 1200 méter körüli, ezt akarják dupla hosszúra kiépíteni.
Nézd meg a terveket. Ott sem 1800-re jön ki. De beszélni is mindig 2500 m-t emlegettek.1300 az, a műholdak szerint.
Az 1800 még cipőkanálla kijön a telken belül.
Nézd meg a terveket. Ott sem 1800-re jön ki. De beszélni is mindig 2500 m-t emlegettek.
Hazugság!Ezeknek hírük van, a szarvasinak meg íze
Ha mégis lenne akkor 50 km-re van az aradi repülőtér. (Bár a határ lehet probléma.)
Nincs itt hejesirasí híba csak a csabaiak így irlyak a Gyulaiak meg igy!Gyulai-->gyulai, Csabai-->csabai.
A KC-390-es fel és leszáll 1200m-en is!Meg annyi muszaj is, mert meg a sajat A330 sem szallna fel sokkal hamarabb.
Sot, 900 meteren is, de ez civil repter lesz a hirek szerint.A KC-390-es fel és leszáll 1200m-en is!
Civil utoljára szerintem Dj Bobo volt aki itt repülővel leszállt mikor koncertet adott a Kolbászfesztiválon!Sot, 900 meteren is, de ez civil repter lesz a hirek szerint.
Azt csiripelik a verebek, hogy az itthon Gyulán gyártott F-35-ösök bázisreptere lesz a csabai.Sot, 900 meteren is, de ez civil repter lesz a hirek szerint.
Es mind B lesz, azert rovid a landing strip.Azt csiripelik a verebek, hogy az itthon Gyulán gyártott F-35-ösök bázisreptere lesz a csabai.
Nézd meg a terveket. Ott sem 1800-re jön ki. De beszélni is mindig 2500 m-t emlegettek.
Ez teny, ott megmaradt a Monarchiaban meg megszokott soknyelvuseg (bar az meg tulzas, amikor minden erdelyi roman maniaja, hogy o bizony 4 nyelven beszel, aztan persze kiderul, hogy nemetul meg franciaul is maximum ugatni tudnak, mert valojaban sosem tanultak meg rendesen, csak felszedtek itt-ott, esetleg iskolaban.)Határokon átnyúló ipari klasztert akar Palkovics. Vagy a főnöke...
Temesváron van műszaki egyetem, ami csak 100 km Gyulától.
Nagyváradi egyetemen van villamosmérnöki és informatikai kar és csak 70 km.
Aradon gépészmérnöki kar van és csak 50 km.
Valószínűleg ezért nem probléma, hogy Magyarországon nincs műszaki képzés a közelben... csak nem így kommunikálják. A többit meg majd megteremtik.
Egyébként a romániai magyar mérnököknek általában nagy előnye, hogy sokkal jobban beszélnek idegen nyelveken (akár 2-3 nyelven is), mint a magyarok. Itt meg kelleni fog a német, angol, francia is az álláshirdetések szerint.