[HUN] Airbus Helicopters Hungary Kft.

Mondja a brüsszeli... :D

Ezeknek hírük van, a szarvasinak meg íze:p:D
200.gif

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: arcas and phaidros
Én egész eddig azt gondoltam, hogy azért választották Gyulát, mert nincs szükség nagy repülőtérre.
Ha mégis lenne akkor 50 km-re van az aradi repülőtér. (Bár a határ lehet probléma.)
Vagy kb. 130 km-re Kecskemét és Debrecen.

Határokon átnyúló ipari klasztert akar Palkovics. Vagy a főnöke...
Temesváron van műszaki egyetem, ami csak 100 km Gyulától.
Nagyváradi egyetemen van villamosmérnöki és informatikai kar és csak 70 km.
Aradon gépészmérnöki kar van és csak 50 km.
Valószínűleg ezért nem probléma, hogy Magyarországon nincs felsőfokú műszaki képzés a közelben... nyilván nem így kommunikálják. A többit meg majd megteremtik.

Egyébként a romániai magyar mérnököknek általában nagy előnye, hogy sokkal jobban beszélnek idegen nyelveken (akár 2-3 nyelven is), mint a magyarok. Itt meg kelleni fog a német, angol, francia is az álláshirdetések szerint.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and kamm
Határokon átnyúló ipari klasztert akar Palkovics. Vagy a főnöke...
Temesváron van műszaki egyetem, ami csak 100 km Gyulától.
Nagyváradi egyetemen van villamosmérnöki és informatikai kar és csak 70 km.
Aradon gépészmérnöki kar van és csak 50 km.
Valószínűleg ezért nem probléma, hogy Magyarországon nincs műszaki képzés a közelben... csak nem így kommunikálják. A többit meg majd megteremtik.

Egyébként a romániai magyar mérnököknek általában nagy előnye, hogy sokkal jobban beszélnek idegen nyelveken (akár 2-3 nyelven is), mint a magyarok. Itt meg kelleni fog a német, angol, francia is az álláshirdetések szerint.
Ez teny, ott megmaradt a Monarchiaban meg megszokott soknyelvuseg (bar az meg tulzas, amikor minden erdelyi roman maniaja, hogy o bizony 4 nyelven beszel, aztan persze kiderul, hogy nemetul meg franciaul is maximum ugatni tudnak, mert valojaban sosem tanultak meg rendesen, csak felszedtek itt-ott, esetleg iskolaban.)

• Tetszik
Reactions: borisz