Kizárt! Azzal mit szállítasz? - És deszantolni sem lehet...Tegnap azt írta valaki a másik topikba, hogy 3xA319 lesz, már képzik az Ancsa pilótákat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kizárt! Azzal mit szállítasz? - És deszantolni sem lehet...Tegnap azt írta valaki a másik topikba, hogy 3xA319 lesz, már képzik az Ancsa pilótákat.
Kizárt! Azzal mit szállítasz? - És deszantolni sem lehet...
Tegnap azt írta valaki a másik topikba, hogy 3xA319 lesz, már képzik az Ancsa pilótákat.
Nem pilótát írtam...(boccs,alapból a kollégákra gondoltam csak az lemaradt..)
Olvastam, és hülyeségnek tartom. Szerintem a fenti és a katonai feladatokra 1 típus is elég. - A költségekről már nem is beszélve...Nem olvastad a mostani, vagy akár régebbi nyilatkozatokat? Most az a lényeg, hogy váltás kiutaztatásra, turisták hazahozatalára legyen gép. Tényleges katonai szállító később lesz
2-3 év meg. Elvileg.Lehet tudni hogy meddig fog repülni az utolsó An-26-os? Mikor vonják ki végleg a hadrendből?
Egy Pápai vacsora lett belőle.A jó öreg CAMEL1 néven most szált fel Kecsóról (Titánkáról) Vajh hová siet?
Egy Pápai vacsora lett belőle.
Szia!Hmmm...és mivel jöttek busszal? Csak azért kérdezem mert itt nem szálltak le...
Vagy a Vatikánra gondoltál?
Breaking news: Újra repül a 406-os, hónapok óta.
2018 június 26-án repült legutóbb.
Akkor nem véletlenül mentél te épp ma Kecskemétre?
Tök véletlen, nincsenek informátoraim. Mára kaptam szabit, azért vagyok lent, de az éjszakai repülés miatt tulajdonképp megszívtam
Amúgy a 2 hónap is hosszú idő, lehet eddig tartott õsszelegózni valamit benne
Igen, az több hónap.
Akkor mégis csak jó napot választottál.
Elvileg év végéig van üzemidő?
Igen, ha jól emlékszem legutóbb ezt mondták.
Ki tudja, hányszor fog még addig repülni és fogjuk-e még látni, lesz-e búcsúrepülés stb.
Majd építenek rá egy emeletet jó pénzértKár, hogy a Reptár ilyen kicsi lett