[HUN] Antonov An-26 Curl

<blockquote rel="krova">Üdv,ha infóim helyesek,van egy frissen felújított gépünk.

Woow! Ki, mikor, mennyiért? Már itthon van?</blockquote>

A jelen állapotokból kiindulva, egy An-2-esről lehet szó...

406-os visszatért,ha minden igaz.Hölgy súgta.Képem is van.Mondjuk éppen húzák vonják.

4111373.jpg

Úgy tűnik, még van repülőképes An-26-osunk.
Látszik a Flightradar24-en hogy a 406-os most jön haza Svédországból.

Mennyire jellemző az, hogy a 406-os ilyenkor is Bosznia felett köröz? Van valami gyakorlat? Ráadásul a szokásos HUAF helyett, OSY alatt található a Flightradar keresőjében.

Talán az a 2 db Svéd Hercules? Már korábban elemezgettük mikor itt járt a svéd hadügy miniszter.

Nem, három gépről van szó, és további, nagyobbakról a későbbiekben.
https://www.hirado.hu/belfold/gazda...eg-az-iden-repuloket-vesz-a-magyar-honvedseg#

Viszont továbbra is titkolóznak.
Nem vágom, mi lehet az, amivel "nehéz technikai eszközöket" lehet szállítani? Mi lehet nehéz neki?
Herkulesen kívül másra nem tudok gondolni, KC-390-est meg álmodni sem merek.

Nem, három gépről van szó, és további, nagyobbakról a későbbiekben.
https://www.hirado.hu/belfold/gazda...eg-az-iden-repuloket-vesz-a-magyar-honvedseg#

Viszont továbbra is titkolóznak.
Nem vágom, mi lehet az, amivel "nehéz technikai eszközöket" lehet szállítani? Mi lehet nehéz neki?
Herkulesen kívül másra nem tudok gondolni, KC-390-est meg álmodni sem merek.

Ez a hír alapján szerintem 99% hogy most A320 kategória lesz. A nehéz technika szállítása alatt ugyanúgy kitelhet tőlük c295 vagy Herky is, szerintem simán egy kalap alá veszik őket

• Tetszik
Reactions: vilmoci and tonyo
Most találtam. Ha jól látom, még nem volt.

aeromagazintv
Közzététel: 2012. jan. 10.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez pedig, ha minden igaz, egy 2001-es videó az utolsó An-24 kivonásáról, amiben az An-26-osról is van szó:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.