Röviden: annyi az igazság hogy az elején tényleg voltak problémák, de közel se ilyen súlyosak pl tárakkal amik ki lettek cserélve. Nincs para a fegyverekkel.Akkor lemaradtam róla, de a kérdésem az, hogy igaz-e a tartalma?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Röviden: annyi az igazság hogy az elején tényleg voltak problémák, de közel se ilyen súlyosak pl tárakkal amik ki lettek cserélve. Nincs para a fegyverekkel.Akkor lemaradtam róla, de a kérdésem az, hogy igaz-e a tartalma?
Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást!Röviden: annyi az igazság hogy az elején tényleg voltak problémák, de közel se ilyen súlyosak pl tárakkal amik ki lettek cserélve. Nincs para a fegyverekkel.
Ez nem egy régi sztori ?A Colt CZ Group lőfegyvergyártó üzemmel bővíti gyártási kapacitását Magyarországon
A Colt CZ Group bejelentette kézi lőfegyvergyártó hálózatának folyamatos globális bővítését, amely immár a Colt CZ magyarországi üzemét is magában foglalja.
Colt CZ Group expands production capacity with firearms manufacturing plant in Hungary
Colt CZ Group announced the continued global expansion of its small arms manufacturing network, now including the Colt CZ Hungary facilitydefence-industry.eu
Most töltöttem le.Ez nem egy régi sztori ?
Igen a cikk valóban új, de a tartalma az már elég régi szerintemMost töltöttem le.
2024. július 16
A Colt CZ Group lőfegyvergyártó üzemmel bővíti gyártási kapacitását Magyarországon
Ezt sajnos nem tudom, most akadtam rá!Igen a cikk valóban új, de a tartalma az már elég régi szerintem
Igen a cikk valóban új, de a tartalma az már elég régi szerintem
This joint venture between Colt CZ Group and the government of Hungary that began in 2018 will not only continue to supply military grade CZ firearms to the Hungarian Armed Forces, but also serve to manufacture small arms for export globally.
Nálunk is rendszeresítik, vagy piacra gyártják?Új termékkel bővül a paletta p-10
Piacra sajnos.Nálunk is rendszeresítik, vagy piacra gyártják?
Egyébként szeretem, kényelmes és jó fegyver, ráadásul olcsó.
Kakas es forgó biztosító nelküli pisztolyt.. Ez árulás!!!!Piacra sajnos.
Én inkább ezt vettem volna a P09 helyett egyébként. CZ glokk
http://www.kaliberinfo.hu/hirek/cz-p10c-hazai-gyartasban/Új termékkel bővül a paletta p-10
Sz*r volt a magyar menedzsment?
Eladták a cseheknek a gyárat ?
Nem maga a gyár, hanem annak kapacitását bérlő, gyártástechnológia-tulajdonos Colt CZ Hungary (gyártó cég), amiről itt szó van - szerintem.Eladták a cseheknek a gyárat ?
A CZ márka a Colt CZ Magyarországgal bővíti gyártási kapacitását
"A Colt CZ Group SE (Colt CZ) vegyesvállalatot hoz létre a magyar állami N7 Holding Ltd.-vel. Az aláírt szerződések alapján a felek közösen kívánják megalapítani a Colt CZ Hungary céget. Az együttműködés célja egy kézi lőfegyvergyár létrehozása Magyarországon, amely a magyar honvédség felszerelését biztosítja.
A Colt CZ képviselői ezt sajtóközleményben jelentették be, de nem hozták nyilvánosságra az együttműködés pénzügyi részleteit. A vegyes vállalat a Colt négy Česká zbrojovka termék összeszerelésére és gyártására vonatkozó 2018-as licencének értékesítését követi.
A vegyesvállalatban a Colt CZ 51, a magyar kormány 49 százalékot birtokol majd. A vegyesvállalat alapításának feltétele a magyarországi hatósági és egyéb engedélyek megszerzése, várhatóan a jövő év első és második negyedévének fordulóján.
Ekkor a MoD Arzenál magyar állami fegyvergyártó cég négy Česká zbrojovka termékének összeszerelésére és gyártására vásárolt engedélyt. Ezek CZ P-07 és CZ P-09 pisztolyok, CZ Scorpion EVO 3 karabélyok és CZ BREN 2 puskák.
„A projekt az állami tulajdonú MoD ARZENÁL kiskunfélegyházi gyárában valósul meg” – közölték a Colt CZ képviselői.
A magyar fél biztosítja a gyártóüzemet, a technológiát és a szakképzett munkaerőt. A Colt CZ biztosítja gyártási know-how-ját, ellátási láncát és hozzáférést kiterjedt értékesítési hálózatához.
Jan Drahota, a Colt CZ csoport elnöke szerint a vegyesvállalat modern üzemet üzemeltet, amelybe Magyarország az elmúlt három évben fektetett be.
„Közös célunk, hogy modern kézi lőfegyverekkel újból felfegyverezzük a magyar haderőt, és egyúttal segítsük Magyarországot saját termelési kapacitásának kiépítésében ebben az ágazatban. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország minket választott partnernek ebben a stratégiai projektben” – mondta Drahota.
A Colt CZ a fegyveres erők, személyi védelem, vadászat, sportlövészet és egyéb kereskedelmi célú kézi lőfegyverek világvezető gyártója.
Termékeit elsősorban Colt, CZ (Česká zbrojovka), Colt Canada, CZ-USA, Dan Wesson, Spuhr és 4M Systems márkanév alatt értékesíti. A csoport székhelye a Cseh Köztársaságban, gyártókapacitásai pedig a Cseh Köztársaságban, az USA-ban, Kanadában és Svédországban találhatók.
"
Ez hogy viszonyul a már létező HM EI Arzenálhoz? Minek kell ez mellé?
@krisss mondhatsz erről valamit?
Meglepő mi?Sz*r volt a magyar menedzsment?
Ha jól értem akkor csak a menedzsment lett cseh a félegyházi gyár attól még a magyar államé ?Meglepő mi?