Csak neked egy kis Currus marketingÓ ezt a fost. Ha lehet még nyomorultabb gép mint az eredeti.
:Csak neked egy kis Currus marketingÓ ezt a fost. Ha lehet még nyomorultabb gép mint az eredeti.
:
Mennyi lehet ebből a
![]()
Lövészek között a honvéd tisztjelölt
Magyar Zsolt hallgató főtörzsőrmester több társával együtt részt vett az Adaptive Hussars 2025 gyakorlaton a debreceni MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandárnál. A 22 éves honvéd tisztjelölt számára fontos, hogy minél több gyakorlati tudást szerezzen, ezért az airsoftozás és a terepen...honvedelem.hu
![]()
Ismét bizonyította felkészültségét a harccsoport!
Megfelelt a NATO harckészültségi ellenőrzésén (NATO CREVAL) a Magyarországon települt, magyar vezetésű NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoport. A Brave Warrior 2025-II harcászati gyakorlaton katonáink a horvát és az olasz erőkkel működtek együtt, és mutatták meg szakmai tudásukat.honvedelem.hu
A Tévedés mert a BTR 80 beszerzés korában volt. Én 93-94 ben voltam soros Hódmezőn és akkor már ott több szász sima BTR volt ott. (BTR sofőr voltam.)Nagyon el vagy tévedve az évszámokkal kapcsolatban... a Mistralt 1997-ben vették. Kb. akkoriban jött a 100 T-72-es és az 500+ BTR80 is. Előtte néhány évvel meg a 28 MiG-29-es. A 2000-es évek kb. azzal teltek hogy az akkori ellenzék botrányt csinált mindenből ami a honvédelmi bizottsági ülésen szóba került mint beszerzés, a Gripennel az élen. A köztársasági elnök meg a NATO finanszírozású 3D radarok elhelyezését gátolta.
1995-ben írták alá a szerződést, amelyenek értelmében 1996-tól 500+ BTR-80-ast kaptunk az orosz államasdósságért cserébe.A Tévedés mert a BTR 80 beszerzés korában volt. Én 93-94 ben voltam soros Hódmezőn és akkor már ott több szász sima BTR volt ott. (BTR sofőr voltam.)
KB 3-4 zászlóaljnyin volt Vásárhelyen az én időmben. 2M zárolt konzervált, és 1-2 aktív zászlóaljnyi volt .1995-ben írták alá a szerződést, amelyenek értelmében 1996-tól 500+ BTR-80-ast kaptunk az orosz államasdósságért cserébe.
Kb. 100 db BTR-80 érkezett már a rendszerváltás előtt is, 1988-89-ben a Néphadsereghez, Hódmezővásárhelyre.
Mennyi BTR volt akkor egy zászlóaljban?KB 3-4 zászlóaljnyin volt Vásárhelyen az én időmben. 2M zárolt konzervált, és 1-2 aktív zászlóaljnyi volt .
Mennyi BTR volt akkor egy zászlóaljban?
@honved fórumtárs szerint 108 db érkezett a Néphadsereghez.
Az orosz államadósságért kapott BTR-ek minden forrás (Haditechnika, Katonai Logisztika stb. újságok) szerint 1996-tól érkeztek.
Szia,Mennyi BTR volt akkor egy zászlóaljban?
Mennyi lehet ebből a
- BTR–80 SKJ - Sebesült Kihordó Jármű (Magyarországon modernizált változat)-ból??
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..