és egyéb érdekességet is látni ám a képen már a multkoriakon is látni lehetett (nem látni) csodálom hogy senkinek nem tünt fel.
(nem hiába a 2 lövész nem hazudtolja meg magát)
Ködgránát vetés? Csak mert képen így elkapva még nem nagyon láttam nálunk
és egyéb érdekességet is látni ám a képen már a multkoriakon is látni lehetett (nem látni) csodálom hogy senkinek nem tünt fel.
(nem hiába a 2 lövész nem hazudtolja meg magát)
Szabad a gazda.nézd meg a vasat is érdemes . (csodálkoztam is hogy a multkorinál nem tünt fel senkinek a festésre sem jött akkor reakció) tudom tudom 2 lövész semmi látnivaló nem a leghíresebb alegység... de mindig alkot (nállunk annak idején a fegyver festés és átalakítás is engedélyezett volt.)
még pár képes cikk és rájöttök majd magatok isSzabad a gazda.

Lefújtàk a rozsdát?még pár képes cikk és rájöttök majd magatok is![]()
rozsdásra fújták a gépeketLefújtàk a rozsdát?

csak vicc a vöröses barna festék miatt
Hogy fogalmazzam ezt meg udvariasan?még pár képes cikk és rájöttök majd magatok is![]()

Rajta van 2011 óta. Ez egy BTR-80MA költő esetleg az M optikajara italt volna? Hogy egyre.gyakoribb?
@Szittya ?
Tudom, de valamit észre kellene vennünk a btres képeken, és már véresre néztem a szemem és végső kétségbeesés....Rajta van 2011 óta. Ez egy BTR-80M
A mosóban volt. Ugyan úgy rajtahagyták a zacsit a géppuska csövén, mint a "pesti ember" a hátsó ablaktörlőn az autómosóból kijőve...Tudom, de valamit észre kellene vennünk a btres képeken, és már véresre néztem a szemem és végső kétségbeesés....
Vegyesen van új és régi rádiós is.Tisztelt fórumtársak!
Az érdekelne, hogy a BTR-80A-inkban még mindig az eredeti orosz rádiók vannak, vagy kicserélték őket valami modernebb, NATO kompatibilis cuccra? Esetleg változtattak, fejlesztettek rajtuk valamit, vagy az eredeti orosz felszereléssel használjuk őket még mindig?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..