Gépkarabélyból 5,56 BR meg 7,62×51.Mindkét NATO kaliberes, vagy csak 5.56?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gépkarabélyból 5,56 BR meg 7,62×51.Mindkét NATO kaliberes, vagy csak 5.56?
Amúgy elég egyszerű ha megnézed a tárakat.Ez a BREN 2 milyen kaliberű?
Aki nem fogdozott ilyeneket képről nem feltétlenül mondja megAmúgy elég egyszerű ha megnézed a tárakat.
BR már van kint a csapatoknál? Még nem láttam róla kint készült képet.Gépkarabélyból 5,56 BR meg 7,62×51.
Úgy van, hogy ha nem banán alakú akkor 5,56 ha meg görbül mint a banán akkor 7,62?Aki nem fogdozott ilyeneket képről nem feltétlenül mondja meg
Van mindegyikhez de a kutya nem használja, mert minek.Így sem láttam még a Bren-ünket:
Mi rajta ez?Van mindegyikhez de a kutya nem használja, mert minek.
Hővédő panelek, ha simán ráfogsz a picatinny sínre az meg is tudja vágni a kezed illetve ha forró a fegyver akkor odasülsz.Mi rajta ez?
Köszi!Hővédő panelek, ha simán ráfogsz a picatinny sínre az meg is tudja vágni a kezed illetve ha forró a fegyver akkor odasülsz.
Ha fent van a mellső markolat akkor nem indokolt. És általában fent van (Noha én nem a cégest használom)Köszi!
Ezt használjátok is a gyakorlatban?
Szerintem marhaság az egész. Nagyon sokat kell ahoz lőni, hogy átmelegedjen.Köszi!
Ezt használjátok is a gyakorlatban?
szar fogni az üres sínt és inkább azt a célt szolgálja, hogy ha nincs markolat akkor normálisan meg tudd fogni.Szerintem marhaság az egész. Nagyon sokat kell ahoz lőni, hogy átmelegedjen.
Sosem vettem még észre, hogy nem jó fogni a sínt.szar fogni az üres sínt és inkább azt a célt szolgálja, hogy ha nincs markolat akkor normálisan meg tudd fogni.
Én láttam egy jól szétrepedt tenyeret amit egy cakkos picatinny sín okozott egy M4-en, úgy hogy a kesztyűt is szét vágta.Sosem vettem még észre, hogy nem jó fogni a sínt.
Szerintem meg inkább ergonómiai illetve sín védelmi szerepe van, ha az alu sint úgy rendesen odavered a betonba akkor kuka a panel....Hővédő panelek, ha simán ráfogsz a picatinny sínre az meg is tudja vágni a kezed illetve ha forró a fegyver akkor odasülsz.
Attól még a neve is hővédő panel. Illetve nagyon oda kell baszni azt sínt hogy használhatatlan legyenSzerintem meg inkább ergonómiai illetve sín védelmi szerepe van, ha az alu sint úgy rendesen odavered a betonba akkor kuka a panel....
Szia,Mivel a mi gyárunk modernebb, mint a cseh Cz, eleve a Breneket is kevesebb emberrel gyártjuk.
Szia,
Gyartunk Bren-t?
Miota van ismet csokovacsolo itthon? Mert anelkul csak osszeszerelesrol lehet szo. :-(