Mennyi idő a tesztelés?Ez a BR magasabb nagyítású távcsöve. Vettünk többfélét aztán amelyik beválik az lesz a nyerő.
Mennyi idő a tesztelés?Ez a BR magasabb nagyítású távcsöve. Vettünk többfélét aztán amelyik beválik az lesz a nyerő.
Azért ment az 'imádom' rá, mert ha tényleg nagyobb mennyiség ment ki akkor az - remélem - azt jelenti, hogy rajszintre is lekerülhet a DMR fegyver.Van belőle, most került ki az alakulatokhoz belőle nagyobb tétel.

Hat amíg nem alakul át a lövèsz raj szerkezete, addig nem valószínű.Azért ment az 'imádom' rá, mert ha tényleg nagyobb mennyiség ment ki akkor az - remélem - azt jelenti, hogy rajszintre is lekerülhet a DMR fegyver.
Tudom, hogy erre nem most, és itt fogsz válaszolni, de hagy üssön kicsit a csillámpóni vizelet, amit ma este a kakaómba kevertem!![]()
) a desszantban.Remèljük minden alakulat mást mond.Ez a BR magasabb nagyítású távcsöve. Vettünk többfélét aztán amelyik beválik az lesz a nyerő

Én azért tudnék olyan konstellációt összehozni a beteg agyammal, ahol simán beférne a 6 fős deszantba is a DMR. Mondjuk az egyik géppuska helyett....Hat amíg nem alakul át a lövèsz raj szerkezete, addig nem valószínű.
Ahol még marad a btr ott az nehezen megoldható.
Max ha beraknak mèg 1 embert.
Akinek mèg lenne hely() a desszantban.
Elmèletben a btr deszantterèben 5 fő ül.Én azért tudnék olyan konstellációt összehozni a beteg agyammal, ahol simán beférne a 6 fős deszantba is a DMR. Mondjuk az egyik géppuska helyett....
Ez meg nem igazán igényelne nagy raj átalakítást.
Természetesen a beillesztést megkönnyítené, ha azonos lőszert lehet tudna tüzelni a géppuska és a DMR fegyver...
Raerhet, mert en par ev alatt sikeresen elfelejtettem... nalunk is szemelyre szolo volt mindig is, bar nekem 2x is cserelve lett (az elso mert kikepzos fatusas AK volt, aztan az elso AMMSz vmiert fura hangot adott, igy hamar kaptam masikat.)Apám mindig azt mesélte egy valamit kellett tudni ha álmodból is felkeltettek! A fegyvered számát! Meg most is tudja!
Nekünk is hosszú előaggyal kéne (az sem baj, ha nem M-LOK-os), na mind1.
Ezzel egyetértek.Nekünk is hosszú előaggyal kéne (az sem baj, ha nem M-LOK-os), na mind1.
A szar is ízetlen amúgy.
Melyikkel? Amúgy ez a hosszú sín nem csak flancolás, ha ráraksz egy éjszakai iranyzékot akkor jössz rá, hogy tényleg rövid (abba bele sem megyek, hogy lámpát is akarsz mellé).Ezzel egyetértek.
Abban, hogy kéne a hosszú előagy.Melyikkel? Amúgy ez a hosszú sín nem csak flancolás, ha ráraksz egy éjszakai iranyzékot akkor jössz rá, hogy tényleg rövid (abba bele sem megyek, hogy lámpát is akarsz mellé).
Ezt honnan szedted ? és egyáltalán mi köze a H225M topikhoz ?Brennel rohangáltak az amerikaiak a moostáron?? Hát akkor ezért kevés a bren mert az amerikaiak elviszik...

Muszáj valamivel felrázni a topikot...Ezt honnan szedted ? és egyáltalán mi köze a H225M topikhoz ?![]()

Melyikkel? Amúgy ez a hosszú sín nem csak flancolás, ha ráraksz egy éjszakai iranyzékot akkor jössz rá, hogy tényleg rövid (abba bele sem megyek, hogy lámpát is akarsz mellé).
Lesz.Lesz vmi egységes dot/peq/lámpa? mert a képek alapján - különlegeseket nem ide véve - láttam már a korábban talán(?) AK modernizációhoz beszerzett aimpoint-ot, LLM 01-et felszerelve de volt már valahol Holosun dot is, ACOG is, az ERICS-nél valami számomra ismeretlen dot tűnt fel pl.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..