Mennyi idő a tesztelés?Ez a BR magasabb nagyítású távcsöve. Vettünk többfélét aztán amelyik beválik az lesz a nyerő.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mennyi idő a tesztelés?Ez a BR magasabb nagyítású távcsöve. Vettünk többfélét aztán amelyik beválik az lesz a nyerő.
Azért ment az 'imádom' rá, mert ha tényleg nagyobb mennyiség ment ki akkor az - remélem - azt jelenti, hogy rajszintre is lekerülhet a DMR fegyver.Van belőle, most került ki az alakulatokhoz belőle nagyobb tétel.
Hat amíg nem alakul át a lövèsz raj szerkezete, addig nem valószínű.Azért ment az 'imádom' rá, mert ha tényleg nagyobb mennyiség ment ki akkor az - remélem - azt jelenti, hogy rajszintre is lekerülhet a DMR fegyver.
Tudom, hogy erre nem most, és itt fogsz válaszolni, de hagy üssön kicsit a csillámpóni vizelet, amit ma este a kakaómba kevertem!
Remèljük minden alakulat mást mond.Ez a BR magasabb nagyítású távcsöve. Vettünk többfélét aztán amelyik beválik az lesz a nyerő
Én azért tudnék olyan konstellációt összehozni a beteg agyammal, ahol simán beférne a 6 fős deszantba is a DMR. Mondjuk az egyik géppuska helyett....Hat amíg nem alakul át a lövèsz raj szerkezete, addig nem valószínű.
Ahol még marad a btr ott az nehezen megoldható.
Max ha beraknak mèg 1 embert.
Akinek mèg lenne hely( ) a desszantban.
Elmèletben a btr deszantterèben 5 fő ül.Én azért tudnék olyan konstellációt összehozni a beteg agyammal, ahol simán beférne a 6 fős deszantba is a DMR. Mondjuk az egyik géppuska helyett....
Ez meg nem igazán igényelne nagy raj átalakítást.
Természetesen a beillesztést megkönnyítené, ha azonos lőszert lehet tudna tüzelni a géppuska és a DMR fegyver...
Raerhet, mert en par ev alatt sikeresen elfelejtettem... nalunk is szemelyre szolo volt mindig is, bar nekem 2x is cserelve lett (az elso mert kikepzos fatusas AK volt, aztan az elso AMMSz vmiert fura hangot adott, igy hamar kaptam masikat.)Apám mindig azt mesélte egy valamit kellett tudni ha álmodból is felkeltettek! A fegyvered számát! Meg most is tudja!
Nekünk is hosszú előaggyal kéne (az sem baj, ha nem M-LOK-os), na mind1.
Ezzel egyetértek.Nekünk is hosszú előaggyal kéne (az sem baj, ha nem M-LOK-os), na mind1.
A szar is ízetlen amúgy.
Melyikkel? Amúgy ez a hosszú sín nem csak flancolás, ha ráraksz egy éjszakai iranyzékot akkor jössz rá, hogy tényleg rövid (abba bele sem megyek, hogy lámpát is akarsz mellé).Ezzel egyetértek.
Abban, hogy kéne a hosszú előagy.Melyikkel? Amúgy ez a hosszú sín nem csak flancolás, ha ráraksz egy éjszakai iranyzékot akkor jössz rá, hogy tényleg rövid (abba bele sem megyek, hogy lámpát is akarsz mellé).
Ezt honnan szedted ? és egyáltalán mi köze a H225M topikhoz ?Brennel rohangáltak az amerikaiak a moostáron?? Hát akkor ezért kevés a bren mert az amerikaiak elviszik...
Muszáj valamivel felrázni a topikot...Ezt honnan szedted ? és egyáltalán mi köze a H225M topikhoz ?
Melyikkel? Amúgy ez a hosszú sín nem csak flancolás, ha ráraksz egy éjszakai iranyzékot akkor jössz rá, hogy tényleg rövid (abba bele sem megyek, hogy lámpát is akarsz mellé).
Lesz.Lesz vmi egységes dot/peq/lámpa? mert a képek alapján - különlegeseket nem ide véve - láttam már a korábban talán(?) AK modernizációhoz beszerzett aimpoint-ot, LLM 01-et felszerelve de volt már valahol Holosun dot is, ACOG is, az ERICS-nél valami számomra ismeretlen dot tűnt fel pl.