[HUN] CZ BREN 2

3. Miaz, hogy optika, de az egyik "optikanélkuli" tárnál fogja a fegyvert. Ez nincsen szabályozva?

Hulyen nez ki az biztos...

Vagy az van hogy "pillanatkep" vagy majd valaki okosabb elmogyorozza hogy mi a fene. :eek:
pillanatkép kérem. ujja már nincs közel se a ravaszhoz, feje nincs a tusnál, láthatólag a találatokat nézi vagy valamit messzebb, és tár csere közben fényképezték...

• Tetszik
Reactions: Ocses and enzo
Nem tudom az állam a saját dolgait, hogy vámolja vagy épp nem vámolja el, ebbe nem is szeretnék bele menni mert nem értek hozzá. Erre van itt a fórumon kompetensebb személy.
Az állam valamiért adót szed az alkalmazottaitól is ahelyett, hogy annyival kevesebbet adna nekik (gyakorlatilag csak utalgatja a pénzt egyik zsebéből a másikba). Ezt pl én nem értem miért van.

Az állam valamiért adót szed az alkalmazottaitól is ahelyett, hogy annyival kevesebbet adna nekik (gyakorlatilag csak utalgatja a pénzt egyik zsebéből a másikba). Ezt pl én nem értem miért van.

Mert Ha kifizetnek neked 100 forint jussodat, és te leadózól belőle 35-öt, akkor 135 forint volt a pénzforgalom.
Ha eleve csak 65 forint illetményt kapsz, akkor meg 65, azaz még a fele sem.

• Tetszik
Reactions: dudi and Pogány
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
412332977_736320041858498_5056788630131133003_n.jpg