Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem merült fel bennem, hogy a BR a TPG helyett érkezett volna. És szerintem benned sem. De ezt le is írtad.Mi nem?
Nem merült fel bennem, hogy a BR a TPG helyett érkezett volna. És szerintem benned sem. De ezt le is írtad.
Fel sem merült bennem, hogy a br a tpg helyett volna.
Csak úgy mellékesen kérdeztem, mert nem nagyon látni, pedig már 4 éve tudható hogy gyártani fogjuk magunknak.
Ja azt hittem nem gyártjuk az a nem.Nem merült fel bennem, hogy a BR a TPG helyett érkezett volna. És szerintem benned sem. De ezt le is írtad.
Elvileg van nekünk is. Koszovóban.Vehetnènek brent 762es lőszerrel. Ha a gign-nek megfelel gondolom nekünk is.
Krisss azt mondta annyi ott a lőszer az volt logikusan kivinni.Ott teszteljük?
A tesztelést azért írtam, mert félreértettelek.Krisss azt mondta annyi ott a lőszer az volt logikusan kivinni.
De múltkor a 32-esek is azzal voltak lőni a kèpek szerint.
Nem gondolom hogy kellene tesztelni.
Ja a BR-re gondolsz.A tesztelést azért írtam, mert félreértettelek.
7,62 NATO-ra gondoltam.
Majdnem 2000 db bren 2 br-t vettünk...
Akkor lesz minden rajban dmr?Majdnem 2000 db bren 2 br-t vettünk...
Jó olvasást...Annyi probléma van a Kiskunfélegyházán gyártott honvédségi fegyverekkel, hogy már a kivonásuk is szóba került
A cseh licensz alapján gyártott pisztolyokkal és karabélyokkal már az is megtörtént, hogy használat közben szétestek. A projektet hadiipari mérföldkőnek szánták, klasszikus kudarctörténet lett belőle.444.hu
Valaki látja a teljes cikket? És mi az igazság a témában?
El sem hiszem hogy engedtèk a BR-t lefesteni.