T
Törölt tag 1586
Guest
Ezt nem is kell leírni csak figyelni kell hogy a BME VIK job börzén kik és mire toboroznak...Te is tudod hogy ha halottam se írhatnám le.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt nem is kell leírni csak figyelni kell hogy a BME VIK job börzén kik és mire toboroznak...Te is tudod hogy ha halottam se írhatnám le.
Az megvan, hogy az általkítás alatt álló gépet nem mutatták be a nyilvános bejáráson, hanem csak a taxit?
Akkor ez egy meglehetősen gyors átalakítás volt...Milyen átalakítás alatt álló gép? A 607-es a kihelyezett ülés után már indult is az óceán túloldalára.
Valóban figyelemre méltó.
Amúgy ilyen központokat is lehet készen venni.A SIGINT gép csak egy szenzor hordozó platform, egy porszívó, ami mellé kell egy nagyon komoly földi kiértékelő központ ahol a "beszívott port" válogatják, elemzik, stb...
Bocsánat.Tèvedtem. Mea culpa, mea culpa...
A Flugbereitschaft vègzi a Nyílt Èg ellenőrző repülèseket is. A gépeik rèszben sebesûltszàllitàsra ès mâs gèpek lègi tankolâsàra is alkalmasak..
Pedig vannak felderitogepek a vilagon amirol kivulrol nemigen mondod meg hogy felderito.
Az itteni hozzászólásokból írta a cikket és keresett még hozzá néhány információt...
A német "Flugbereitschaft des Bundesministeriums der Verteidigung" angol fordítása általában "Special Air Mission Wing", amit szerintem félreértelmez. A német gépek jelenleg valószínűleg csak VIP utasszállítók. Nem találtam olyan utalást, hogy a németek már felderítésre használnák és átalakításnak sincs nyoma. Amit belinkelt, ott általánosan írják, hogy mások felderítésre is használják a típust. (pl. Sentinel R1, E-11A) A később beszerzésre kerülő három Global 6000 gép lesz felderítő géppé átalakítva a németeknél. Az hogy így kihátráltak a németek a MQ-4C Triton programból, az valószínűleg leginkább a költségek miatt van.
Igy igaz. Amikor a nèmetek nyilvànossàgra hoztàk a döntèsüket, hogy nem veszik mègsem meg a Tritont, akkor azt is irtàk, hogy helyette Globális 6000 gèpeket vesznek.
Ja, ilyen hosszú út előtt az a szokás hogy átalakítják az üres tüzelőanyag-tartályokat teli tartályokra!!Akkor ez egy meglehetősen gyors átalakítás volt...
Elektromos ülés fűtést és szellőztetést szerelték bele gyorsan.Ja, ilyen hosszú út előtt az a szokás hogy átalakítják az üres tüzelőanyag-tartályokat teli tartályokra!!
Az nem árt, én se szeretek hideg felületen ücsörögni ... meg befülledni se ...Elektromos ülés fűtést és szellőztetést szerelték bele gyorsan.
Na meg nem hiányozhat a masszázs funkció sem. Vagy az csak a kövi beszerzésnél lesz meg ez képesség?Az nem árt, én se szeretek hideg felületen ücsörögni ... meg befülledni se ...
Ha az előkerül akkor majd lehet hogy lesz miről.beszélni, de jelenleg semmiféle új információ nics a témában ( a belső fotókat leszámítva)
Megjegyzem ha abból valóban lesz valami akkor a legnagyobb marhaság titkolózni. Amint kitolják a hangárból úgyis minden kiderül.
Továbbá egy SIGINT gép mögé kell egy nagyon komoly földi infrastruktúra.
A SIGINT gép csak egy szenzor hordozó platform, egy porszívó, ami mellé kell egy nagyon komoly földi kiértékelő központ ahol a "beszívott port" válogatják, elemzik, stb...
Egy ilyen központ létrehozását sem lehet titokban tartani...
Esetleg hallottál már ilyesmit? (mert én még nem )
Erről beszéltem. A 606-os nem a hangárban volt. A 607-es viszont igen.