Úgy látom formosát megint elszomorítottad, ő ezek szerint jobban örült volna, ha inkább valóban politikus utazik a Fradi-Brest BL meccsre 4+ nap szabival megtoldva...
Hát, nem vagyunk egyformák, na!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fradi-Brest Bajnokok ligája, női kézi meccs lesz ott 4 nap múlva.
A meccsre még odaérnek?? Hajrá Fradi!
Hajrá! Ha nyerünk, visszaállítják a Trianon előtti határokat! Mindjárt alá is lehet írni!A meccsre még odaérnek?? Hajrá Fradi!
A linken ugyanez a kép jön be. Ha javítottad a linket, nyugodtan töröld ezt a hszt!
Nincs hozzá cikk. Szíjjártó facebook oldalán volt a kép. Csak a felvarró miatt linkeltem be a képet, mint érdekesség.A linken ugyanez a kép jön be. Ha javítottad a linket, nyugodtan töröld ezt a hszt!
Telefonon nem nagyítottam rá, hogy azt kiszúrjam. Így meg pláne törölheted.Nincs hozzá cikk. Szíjjártó facebook oldalán volt a kép. Csak a felvarró miatt linkeltem be a képet, mint érdekesség.
A fenti cikkből.Remélem még nem volt. Majerik Máté posztolta, hogy érdekes részletek vannak benne. 20 pilóta átlag kb. 100 repült órával +30 szimulátor ami nekem új konkrétan leírt adat volt.
2021: MH 59. Kecskemét - Lowpass Aviation.com
MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, Kecskemét History: Before the second world-war, Kecskemét was used by the Hungarian Air Force. During the war the Luftwaffe used it as a transit airfield. During 1941 and 1942 it main purpose was a transit airfield for aircraft en-route between Germany and...lowpassaviation.com
KarbantartásA fenti cikkből.
Orosz Ákosnak 750 repült órája van a Falconnal. 11 Falcon pilota van.
Gyanús vagy te nekem... Mindig az IAI+Elta
Az Izraeliek több fizetést adnak...!Gyanús vagy te nekem... Mindig az IAI+Elta
Emmán nem is jó?
GlobalEye Airborne Early Warning and Control (AEW&C) Aircraft
GlobalEye airborne early warning and control (AEW&C) aircraft is a new multi-role airborne surveillance system developed by Saab. The aircraft is capable of offering air, maritime and ground surveillance on a single platform. It can operate in dedicated or multiple roles and has the ability to...www.airforce-technology.com
Azért mert az i9zraeliek k. jók ebben!Gyanús vagy te nekem... Mindig az IAI+Elta
Emmán nem is jó?
GlobalEye Airborne Early Warning and Control (AEW&C) Aircraft
GlobalEye airborne early warning and control (AEW&C) aircraft is a new multi-role airborne surveillance system developed by Saab. The aircraft is capable of offering air, maritime and ground surveillance on a single platform. It can operate in dedicated or multiple roles and has the ability to...www.airforce-technology.com
SAAB (ex-Ericsson) se fizet rosszul!Az Izraeliek több fizetést adnak...!
Azért mert az i9zraeliek k. jók ebben!
Amit t mutattál az inkább légtér figyelés, bár az EMBRAER-SAAB párosnak is van hasonló elektronikai felderítő gépe de annak a képességeiről nem sokat találtam. Az ELTA elég részletesen bemutatja mit tud a gépe:
Az Utóbbi lenne fontos: bekapcsolják a radart vagy egy parancsnoki harcálláspontról sokat rádióznak, máris meg tudhatjuk a koordinátáit és küldhetjük oda a rakétákat, 155-ösöket vagy ami épp elérhető...
- Field proven, state-of-the-art airborne SIGINT system
- High performance COMINT and ELINT receiving sensors with very High Sensitivity and High Probability of Interception (HPOI)
- High speed Scan and Search for signals within
- frequency bands of interest according to
- preprogrammed scan regime
- Signal acquisition parameter measurements, data reduction by filtration and signal type classication
- Signal Direction-of-Arrival (DOA) measurements
- Fast Geo-location (FIX) of transmitting target
Meg a Doosan se.SAAB (ex-Ericsson) se fizet rosszul!
Nekem mindkettő jó csak legyen!"GlobalEye változatok
A GlobalEye AEW&C platform három különböző konfigurációban kapható, az ügyfél-specifikus követelményeknek megfelelően. Az alapkonfiguráció fel van szerelve az AEW&C képességgel, amely légi, tengeri és földi megfigyelést biztosít.
A második változat további tengerfelügyeleti radarokat és elektro-optikai érzékelőket integrál, hogy átalakítsa az alapplatformot, hogy továbbfejlesztett tengeri és földi képességeket kínáljon. A harmadik verzió új érzékelőket tartalmaz az elektronikus intelligencia (ELINT) és a jelintelligencia (SIGINT) képességhez."
Ők túl keveset ajánlottak. Mordechai ajánlata jobb volt...Meg a Doosan se.