És nem áll el sokáig, megavasodik.én a mogyi panirbundás termékeit hiányolom a hazai MRE ből egészségesek az olajos magvak brutális energiát adnak finomak olcsó stb
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És nem áll el sokáig, megavasodik.én a mogyi panirbundás termékeit hiányolom a hazai MRE ből egészségesek az olajos magvak brutális energiát adnak finomak olcsó stb
elvileg van egy eljárás amivel szavatossági idő kitolható (gyártanak is egyébként ilyen termékeket kis mennyiségbe) de a civil piacon ezekre nincs különösebb igény némileg költségesebb és bonyolultabb az eljárás per db ra vetítve egy számjegyű % ba a költségeltérés egyébként. (ismerem a tesókat még abbol a korból amikor betonkeverővel kavartak egy csalládiház melléképületébe baján.És nem áll el sokáig, megavasodik.
Én meg egy ehető MRE-t.én a mogyi panirbundás termékeit hiányolom a hazai MRE ből egészségesek az olajos magvak brutális energiát adnak finomak olcsó stb
én összeraknák neked olyat hogy ihaj kicsipénzből.Én meg egy ehető MRE-t.
pászkával kapcsolatosan az általam linkelt videóból kiderül, hogy miért nem jó ötletén összeraknák neked olyat hogy ihaj kicsipénzből.
kínai zaskósleves bolti tésztaételek amihez csak forróvizet kell hozzáadni egy kis puffasztott rizzsel paszkaval kicsi méz lekvár azalatgyümi rágógumi 3:1 be kv pár májkrém/pástétom.
igazából a ramentésztás kínai leveseket meg az instant bolti tészaételekből építeném a gerincét. amit a boltban is kapni az megfelelő minőség hisz ha az ember pénzt ad érte akkor olyan szar nem lehet ha szar lenne nem gyártanák.
15 éve pászka van a honvédségi MRE csomikban.pászkával kapcsolatosan az általam linkelt videóból kiderül, hogy miért nem jó ötlet
Együttérzésem.15 éve pászka van a honvédségi MRE csomikban.
meg a paszkaval jól kilehet kanalazni belőlle pláne a régebbiekből ahol elvállott a pástétom a doboz falától (dekicsit rámozgatva a frissnél is egész jól kijön ott kicsit maszatol talán néha) a maradék pászka kicsit felvizesítve (feldörzsölve vízzel) majd mesózva egyébként egész rágcsálhatóvá vállik. ha van vegeta azt is elbírja az ínyencebbeknek.
Ilyen van mellé azzal egész ehető
A konzerveket -elvileg- hátsó részeken és kiképzési feladatokkor kapsz.meg a paszkaval jól kilehet kanalazni belőlle pláne a régebbiekből ahol elvállott a pástétom a doboz falától (dekicsit rámozgatva a frissnél is egész jól kijön ott kicsit maszatol talán néha) a maradék pászka kicsit felvizesítve (feldörzsölve vízzel) majd mesózva egyébként egész rágcsálhatóvá vállik. ha van vegeta azt is elbírja az ínyencebbeknek.
kedvencem az aszalt gyümölcs.
a kv mégha telyes is nagy ajándék
rágó cukor is tök fain mindig van az embernél valami.
a konzerv meg konzerv az az izraelibe és mindbe IS van színte.
Ellenben sokkal nehezebb, több helyet foglal.a porral az a baj hogy ahhoz kell a víz is tehát csak az épp lesomagolt csomag súlya a kevesebb de a hozzá adandó vízet pluszba még cipelni kell ugyan ott van az ember. csak a porosat mindenképp el kell készíteni hidegen nem oldódik rendesen. a gonzerv hidegen előkészítés nélkül is ehető. nem kell szakácskodni pici vizet ide pii vizet oda rázogatni nézegetni pofáéncsap a göz... így fektesd a zacskót majd fordítsd meg... meg jó lerafadt nem szivárog gőztől puffad? vajon párolódik?
betolod arcba azt jónapot ha úgy van nem feltétlen kell melegítgetni. amikor meg van rá idő had legyen.
ugyan úgy helyetfoglal a száraz is csak 2 komponensbe ott a vízet kell külön vinned. ami plusz helyEllenben sokkal nehezebb, több helyet foglal.
Meg azért lássuk be, a videóban szereplő babot babbal, meg még egy kis babot, azért okozhat problémákat.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ha az a sok-sok éves konzerv mennyiség, ami le van tárolva elfogy:
teljesen átáll a Tzahal a 'modern' MRE-re, vagy rittyentenek a géhások valami jóféle konzerv egytálételt például.
Úgy okoskodj, hogy az iható víz nem adottság, a tablettával tisztítottból meg főzzön akinek román anyja van.én összeraknák neked olyat hogy ihaj kicsipénzből.
kínai zaskósleves bolti tésztaételek amihez csak forróvizet kell hozzáadni egy kis puffasztott rizzsel paszkaval kicsi méz lekvár azalatgyümi rágógumi 3:1 be kv pár májkrém/pástétom.
igazából a ramentésztás kínai leveseket meg az instant bolti tészaételekből építeném a gerincét. amit a boltban is kapni az megfelelő minőség hisz ha az ember pénzt ad érte akkor olyan szar nem lehet ha szar lenne nem gyártanák.
legyyen annak vízszűrője akinek szüksége van rá nehogymár a kajacsomag része legyen.Úgy okoskodj, hogy az iható víz nem adottság, a tablettával tisztítottból meg főzzön akinek román anyja van.
Szerintem az ozmózisos kéziszűrő alapfelszerelés kellene legyen, csak sajnos helyet foglal minden hátizsákban.
Szóval az amerikai mre a jó vonal a víz nélkül kész kajákkal szerintem.