Mi a neve annak a topiknak? Régebben láttam, persze aztán youtubon meg kellet nézek vgay 40 ilyen MRE -s videot... megnézném miről maradtam le... Amúgy biztos lehet találni olyan katonát, akinek meg bejön az íze![]()
Mi a neve annak a topiknak? Régebben láttam, persze aztán youtubon meg kellet nézek vgay 40 ilyen MRE -s videot... megnézném miről maradtam le... Amúgy biztos lehet találni olyan katonát, akinek meg bejön az íze![]()
Azért ha valaki diagnosztizált laktóz érzékeny, akkor mindig van nála enzim tabletta. Ha meg nem akkor vessen magára! Szerintem irgalmatlan sok marhasagot cipelnek a katonák magukon. 5 db tabletta egy gyűszűnyi helyen elfér.Azért ha egy laktóz érzékeny katona kapja a tejszínest és nem tud mást kapni akkor beszopta![]()
Nekem egy étkezéshez kell 5 tabi.Azért ha valaki diagnosztizált laktóz érzékeny, akkor mindig van nála enzim tabletta. Ha meg nem akkor vessen magára! Szerintem irgalmatlan sok marhasagot cipelnek a katonák magukon. 5 db tabletta egy gyűszűnyi helyen elfér.
A Gasztroangyalban lesz bemutatva?Történt nagyon fontos fejlesztés idén, még ha nem is olyan látványos mint egy harckocsi, vagy repülő. Nem is nagyon akarom elhinni, hogy ez hosszútávon így marad.
Küldjetek el a SteveMREnek... Csináljon próbát.A Gasztroangyalban lesz bemutatva?
Vegyen magának!Küldjetek el a SteveMREnek... Csináljon próbát.
Soher.Vegyen magának!
Az hát! 4 amcsi MRE-t adtam kettőért!!!Soher.
De egyébként tényleg, ha jó, akkor valamelyik pr, sajtó, pyops akármi bagázs kuldhetne
A magyar katonai kaját topikba amúgy betettem hónapokkal ezelőtInga produkter hittades
Most hogy így mondod, tényleg.A magyar katonai kaját topikba amúgy betettem hónapokkal ezelőt![]()
Pedig az nem olcso, meg ugy sem, ha mennyiseget veszel:Új MRE.
Vizet, ételt, cigit stb.-t hova pakolja?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..