Az A7 jövőre már jön. Egy letárolt A4 se érne ide előbb, sőt inkább később.Szia,
Ez teljesen logikus, ezen kivul szerintem a jelen helyzetben sokkal tobbet er egy letezo Leo2A4, mint egy igert Leo2A7.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az A7 jövőre már jön. Egy letárolt A4 se érne ide előbb, sőt inkább később.Szia,
Ez teljesen logikus, ezen kivul szerintem a jelen helyzetben sokkal tobbet er egy letezo Leo2A4, mint egy igert Leo2A7.
Tévedtél, még annál is gagyibb a helyzet, ugyanis a jogállami eljárás megindításáról a napokban fogunk értesítést kapni. Erre van két hónapunk reagálni, aztán x hónapja az úniónak, aztán bíróság és utána lehet letiltani. Szankcióznak minket. És @pöcshuszár erre kiadná a maradék fegyvereinket a kezünkből ígéremre.Mindezt akkor írod, amikor a COVID-alap pénzeit a fiszfasz jogállami eljárás miatt tartják vissza. Ott is van szerződés…
Nem offolok tovább, nem vagyunk egy állásponton
Jaja, nem jöttek meg tavaly a stabilizátorcserélt tuningolt A4-eseink. Úgy várom, hogy jövőre megjöjjön az első az A7-el együtt.Az A7 jövőre már jön. Egy letárolt A4 se érne ide előbb, sőt inkább később.
Már elkezdődött a buli?Jaja, nem jöttek meg tavaly a stabilizátorcserélt tuningolt A4-eseink. Úgy várom, hogy jövőre megjöjjön az első az A7-el együtt.
Milyen tavalyi stabilizátorcserés tuningolt A4-ről beszélsz?
Milyen tavalyi stabilizátorcserés tuningolt A4-ről beszélsz?
Vagy ha már tudatmódosító szereken vagy, akkor szólj! Ez általában elég jól szokott veled működni. Akkor tudjuk, hogy igen érdekes dolgok is kisülhetnek belőled...
De ezek megjöttek! És tudom, hogy te is tudod, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy be vagy rúgva.
Te huszár! Na jó, a nicked másik felére gondoltam.
Ezek szerint nem észlelted az iróniát amit @SilvioD -nak címeztem. Biztosan tökre be vagyok rúgva.De ezek megjöttek! És tudom, hogy te is tudod, úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy be vagy rúgva.
Igen, de igazából csak a célzó rendszerét tekintve vagy vele előrébb a T-72-höz képest. Ha használható cuccot akarsz belőle faragni, akkor alapból kell rá pl. RM Revolution upgrade kitje + erősen ajánlott az L/44 cseréje L/55-re. Akkor pedig már nem lessz itt azonnal.Szia,
Nem kimondottan mi, hanem a NATO egysége, és a NATO létezése az, ami kockán forogna akkor ha nem segítenének. A közös erőbe vetett hit. Ha bármelyik kis potyautas, de NATO tag országot (mint pl. mi vagyunk) megtámadná Oo, és nem reagálna a NATO azonnal, hathatósan, erőteljesen és tettekkel, akkor vége lenne a NATO-nak. A NATO nem egy ország, csak a szerződése és a kialakult kapcsolatrendszere tartja össze (meg persze a közös folyamatok, szervezési elvek). Ha a belső bizalom meggyengül, onnan nem létezik többé. Ezért öntenék ide azonnal a fegyvert, és a csapatokat. Nem a mi két szép szemünkért, sem az alföldi rónaságért, hanem a többi, sokkal jelentősebb ország nyugalmáért.Mire föl bízol te a NATO partnerekben ennyire? A mostani helyzetet, a mi megítélésünket és a későbbi, esetleges k-európai háborút figyelembe véve szerintem az országunk nagyobbik felével csak ütközőzónaként számolnak.
Én nem hiszem, hogy mi prioritás lennénk bármilyen szállítást illetően
A BW semmit nem akart átvenni a nemzeti néphadsereg készleteiből, egyszerűen nem volt rá szüksége, teljesen eltért a Nato szabványoktól.. Az egyetlen kivétel a Mig-29 volt, de az is csak arra tekintettel, hogy akkor pár éves, lényegében új technika volt, de még arról is vita volt, hogy szükség van-e rá. Mindent elosztogattak, ha emlékszel mi is kaptunk Mi-24, L-39 stb. ingyen ajándékba. Ja egyébként akartak adni sorozatvetőt is csak nem fogadtuk el, a görögök elfogadták. 90-ben éppen vége lett a hh-nak, kitört a világbéke, pontosan a mai helyzet teljes ellentéte volt, senkinek nem kellett a fegyver. A BW a saját készleteit is teljesen leépítette pld 5000 db Leopard 1 és 2 volt amiből mára maradt (legalábbis hivatalosan) 380 db Leo2. Azt biztosra veheted, hogy egyetlen db 152 mm-es gránát nincs a németeknél: minek őrizgették volna ha nincsen egyetlen db 152 mm-es tarack sem rendszeresítve?Még egyszer az NVA készlete 1990 után:
3000 harckocsi, közel 8000 páncélozott jármű, számtalan repülőgép, helikopter, löveg, rakéta, hadihajó, 300.000 tonna lőszer! német precizitással eltárolva.
A németek eljátsszak ezt a színjátékot, hogy áttúrják Kelet Európát fegyverekért, szimplán csak nem akarnak közvetlenül összetűzni az oroszokkal, de Ukrajnát is felfegyverzik közben.
Win-win
Egy újabb megrendelésre reagáltam. Ha most kérnénk letárolt A4et, nem érne ide a megrendelt A7 előtt, sőt valszeg később.Ezek szerint nem észlelted az iróniát amit @SilvioD -nak címeztem. Biztosan tökre be vagyok rúgva.
Ha nem kérünk nagyjavítást rá, akkor szerintem azonnal lenne.Egy újabb megrendelésre reagáltam. Ha most kérnénk letárolt A4et, nem érne ide a megrendelt A7 előtt, sőt valszeg később.
Ez a háborút megelőző, annál jóval korábban indult program.Ajánlom az alábbi linket elolvasni, nem vagyunk részesei az amerikai fegyvercsere programnak! Román oldalról vettem le, ők kapnak 35 millió dollárt.https://www.defensenews.com/global/...eroos-are-flushing-soviet-arms-out-of-europe/
Azért ,mert mi a Német programon vagyunk! Nagyon egyszerű okok miatt ne magyarázzam. A US brokiját cuppogató országok és a US típusokat üzemeltető és üzemeltetni akaró országok érintettek főként!Ajánlom az alábbi linket elolvasni, nem vagyunk részesei az amerikai fegyvercsere programnak! Román oldalról vettem le, ők kapnak 35 millió dollárt.https://www.defensenews.com/global/...eroos-are-flushing-soviet-arms-out-of-europe/
Ok! Kösz, a cikkből nem derült ki, hogy ez egy korábbi program!Azért ,mert mi a Német programon vagyunk! Nagyon egyszerű okok miatt ne magyarázzam. A US brokiját cuppogató országok és a US típusokat üzemeltető és üzemeltetni akaró országok érintettek főként!