[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 548
113
Szerintem kevés olyan technikai eszköz lesz a Zrínyi programban, amit alaposabban teszteltek, és jobban a mi szájunk íze szerint készül, mint a török 4x4-ek.
Arról nem is beszélve, hogy gyártási opció meg egyetlen másiknál sem lenne meg.
Várd ki a végét.Majd ha egy komolyabb gyakorlaton kell együt haladni a komolyabb gépekkel.És majd ha az egyre bővülő felszerelést cipöskanállal se fogják tudni begyömöszkölni,már nem lesznek olyan népszerüek.

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 760
3 195
113
Várd ki a végét.Majd ha egy komolyabb gyakorlaton kell együt haladni a komolyabb gépekkel.És majd ha az egyre bővülő felszerelést cipöskanállal se fogják tudni begyömöszkölni,már nem lesznek olyan népszerüek.
Nem tudja majd tartani a tempót? Milyen bővülő felszerelés lesz az ami most nincs meg?

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 844
134 242
113
Nem azért, hogy kötözködjek de ezekben a gépekben nem lesznek teljes rajok a speciális szerepkörökben sem. 4-5 embernek kell beleférni sofőrrel együtt.

K

kamm

Guest
Nem tudja majd tartani a tempót? Milyen bővülő felszerelés lesz az ami most nincs meg?

Szerintem arra celoz, hogy esetleg az alfoldi mocsarban lemarad a lancosokhoz kepest, de egyelore azokbol nem sok van, mint tudjuk, a BTRekkel meg szerintem "allja majd a sarat" (jo-jo, gyenge poen, tudom.)

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 889
47 358
113
Ez volt már?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Vóót.

Viszont valamin most megakadt a szemem. A videó elején volt egy olyan típus, amit én még nem láttam. 0:17-től 0:27-ig.
Aki esetleg tudja, hogy mi lehet az, az ne tartsa vissza!

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 582
4 660
113
Vóót.

Viszont valamin most megakadt a szemem. A videó elején volt egy olyan típus, amit én még nem láttam. 0:17-től 0:27-ig.
Aki esetleg tudja, hogy mi lehet az, az ne tartsa vissza!
Orosz Rida Buran. Sanszosan az egész gyártósorról készült felvételt lopta a videó készítője.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 889
47 358
113
Orosz Rida Buran. Sanszosan az egész gyártósorról készült felvételt lopta a videó készítője.

Na tudtam, hogy rád számíthatok! Nagyon pofátlan lett volna, de bizisten gondoltam rá, hogy beleteszlek hivatkozásul! :cool:

Mellesleg 15 percet gondolkoztam, hogy vajon milyen török márka lehet. Mert abban biztos voltam, hogy nem Nurol. Lepergett előttem (az életem filmjén kívül) a török hadiipari katalógus. Már fejből tolom a kényesebb részeket, de - amint látszik - nem csodálkozom, hogy nem emlékeztem rá!:D

• Tetszik
Reactions: Pogány and Szittya

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 657
84 133
113
A török Ejder Yalçın 4x4 ma már világmárka...

2021%2F03%2Fejder.jpg

H

Hummen23

Guest
Benéztem. 52.-53. ha valaki elolvasná. Semmi új részlet, csak annyi, hogy idén sikert várnak az nms eladásával.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 844
134 242
113
én nem értelek benneteket. jobb ez mint ami volt? működik? ha 6 helyett csak 5 ember ül bele akkor elfértek? akkkor csak 5 ember uljön bele...venni kell plussz 10 darabot.
Én meg azt nem értem, hogy tudsz ilyet kérdezni? Mit nem értesz azon, hogy a szerzdősen? A honvédségnek nem sok köze van a szerződésnek mivel azt Maróth Intézi és az ipari háttér és a licencjogok hazai gyártás szervízháttér és támogatás, komolyan mondom mintha nem is az iparban dolgoznál hanem egy fatelepen vágójóskaként..