[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Szerintem kevés olyan technikai eszköz lesz a Zrínyi programban, amit alaposabban teszteltek, és jobban a mi szájunk íze szerint készül, mint a török 4x4-ek.
Arról nem is beszélve, hogy gyártási opció meg egyetlen másiknál sem lenne meg.
Várd ki a végét.Majd ha egy komolyabb gyakorlaton kell együt haladni a komolyabb gépekkel.És majd ha az egyre bővülő felszerelést cipöskanállal se fogják tudni begyömöszkölni,már nem lesznek olyan népszerüek.

Várd ki a végét.Majd ha egy komolyabb gyakorlaton kell együt haladni a komolyabb gépekkel.És majd ha az egyre bővülő felszerelést cipöskanállal se fogják tudni begyömöszkölni,már nem lesznek olyan népszerüek.
Nem tudja majd tartani a tempót? Milyen bővülő felszerelés lesz az ami most nincs meg?

Nem azért, hogy kötözködjek de ezekben a gépekben nem lesznek teljes rajok a speciális szerepkörökben sem. 4-5 embernek kell beleférni sofőrrel együtt.

Nem tudja majd tartani a tempót? Milyen bővülő felszerelés lesz az ami most nincs meg?

Szerintem arra celoz, hogy esetleg az alfoldi mocsarban lemarad a lancosokhoz kepest, de egyelore azokbol nem sok van, mint tudjuk, a BTRekkel meg szerintem "allja majd a sarat" (jo-jo, gyenge poen, tudom.)

Ez volt már?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Vóót.

Viszont valamin most megakadt a szemem. A videó elején volt egy olyan típus, amit én még nem láttam. 0:17-től 0:27-ig.
Aki esetleg tudja, hogy mi lehet az, az ne tartsa vissza!

Vóót.

Viszont valamin most megakadt a szemem. A videó elején volt egy olyan típus, amit én még nem láttam. 0:17-től 0:27-ig.
Aki esetleg tudja, hogy mi lehet az, az ne tartsa vissza!
Orosz Rida Buran. Sanszosan az egész gyártósorról készült felvételt lopta a videó készítője.

Orosz Rida Buran. Sanszosan az egész gyártósorról készült felvételt lopta a videó készítője.

Na tudtam, hogy rád számíthatok! Nagyon pofátlan lett volna, de bizisten gondoltam rá, hogy beleteszlek hivatkozásul! :cool:

Mellesleg 15 percet gondolkoztam, hogy vajon milyen török márka lehet. Mert abban biztos voltam, hogy nem Nurol. Lepergett előttem (az életem filmjén kívül) a török hadiipari katalógus. Már fejből tolom a kényesebb részeket, de - amint látszik - nem csodálkozom, hogy nem emlékeztem rá!:D

• Tetszik
Reactions: Pogány and Szittya
A török Ejder Yalçın 4x4 ma már világmárka...

2021%2F03%2Fejder.jpg

Benéztem. 52.-53. ha valaki elolvasná. Semmi új részlet, csak annyi, hogy idén sikert várnak az nms eladásával.

én nem értelek benneteket. jobb ez mint ami volt? működik? ha 6 helyett csak 5 ember ül bele akkor elfértek? akkkor csak 5 ember uljön bele...venni kell plussz 10 darabot.
Én meg azt nem értem, hogy tudsz ilyet kérdezni? Mit nem értesz azon, hogy a szerzdősen? A honvédségnek nem sok köze van a szerződésnek mivel azt Maróth Intézi és az ipari háttér és a licencjogok hazai gyártás szervízháttér és támogatás, komolyan mondom mintha nem is az iparban dolgoznál hanem egy fatelepen vágójóskaként..