[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Vágom...de azt nem értem hogy erre mi szükség? ez is a hm költségvetéséből megy? kb 65 éves öreg emberek mérik 46-os surranóban a hőmérsékletet. bociban. alig tudnak járni..Őket kellene először bevinni a kórházba. rajtuk meg ott van 2-3 fülbevalós kopasz "igazi katona" aki basztatja a kocsikat.meg kiskirálykodik a nyuggereken. az az életük hogy felhivják egymást 10 méterről hogy mizus:_-))) szerintem ez felesleges ..ezt azonnal meg kell szuntetni..itt megy el a lóvé...
Ezerszer lejátszott vita, aminek az esszenciája: a katona nem arra van, hogy objektumőrködjön, az lenne csak az igazi pazarlás!

ps. Ha jól tudom katona nem utasíthatja a HM EI-s FBŐ-t.

Ezerszer lejátszott vita, aminek az esszenciája: a katona nem arra van, hogy objektumőrködjön, az lenne csak az igazi pazarlás!

ps. Ha jól tudom katona nem utasíthatja a HM EI-s FBŐ-t.
hát nem tudom hogy van, azt láttam hogy a "kisportolt igazi katona", az "öreg" gyakorlatilag nyomorék faszikat szopatta. néztem vagy 2 órán át amig vártam. Nem kiment a rohadt papirért 3 métert hanem kikiabált hogy vigye be..undorito volt ezt látni. köznem meg az a gőgös körbejárás, meg nézés..mint a mnh-ben anno. Az öregek (mondom 60+) oldalán meg van egy gumibot..de minek? ha baj van ők intézkedjenk? rájuk tolják a szart gondolom. na mindegy, csak leirtam amit láttam.nincs benne több.

x6070652d5abd5700935326.jpg.pagespeed.ic.dCbIWY3QNZ.webp

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ne szokjátok meg a távirányítású fegyvertornyot, mert lesz magyar tervezésű (természetesen olcsóbb, valszeg közmunkásokkal gyártva) manuális.

• Hűha
Reactions: LMzek 2.0
Alig várom, hogy előadják, a magyar tervezésű manuális fegyverállvány jobb mint a jelenlegi. Sőt, olcsóbb is, ami papíron az is lenne.
Te eridjél már valamerre... Univerzális fegyverállvány könnyű terepjáróra (ez nem az) de amúgy leginkább csak előkészítő feladat volt a további esetleges együttműködésekhez az egyetemmel.

Nem ezekre lesz.